2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ کردم از استرس چقد دلم میخواد بیدارش کنم ک پاشو بابا شدی ولی سوپرایزام خراب میشه😫

از فردا محل نزار... حکومت در دست توست... پات و بنداز رو پات الکی ویار کن 😂😂😂 تا دیدی گفت چخبرته بگو بچه ام میخواد میفهمییی بچه ام 🤣بعدم قهر کن... 

چندوقته در حال اقدامی؟ 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بیشتر ببینید
شرایطمو توضیح دادم دیدین؟

خوندم عزیزم دیگه من چند وقته اقدامم حتی شده ماهی همش حالت تهوع داشتم شما یا زود بی بی چک زدی یا لقاحت دیر بوده یاهم خدانکرده باردار نیستی رو بی بی چک بخون نوشته ی هفته بعدتاخیر ولی من چون شک داشتم لقاحم زود بوده تست زدم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
نگفتین بنظرتون برم ازمایش بدم؟؟ چن روزه کمر درد شدیدم و دل درد همش حس مریودی دارم همشم ترش میکنم حد ...

ن نرو... بی بی مثبت نشه ازمایش هم منفیه... یا منتظر باش بی بی مثبت بشه یا پریود میشی

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بیشتر ببینید
از فردا محل نزار... حکومت در دست توست... پات و بنداز رو پات الکی ویار کن 😂😂😂 تا دیدی گفت چخبرته ب ...

همی الانش حکومت دست منه اون موقع چ شود😂😂😂

۸ماهی میشه عزیزم 

شما بچه دارین؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
چون حدودا ده روزه حالم بده میگم بنظرت ازمایش بدم؟؟

ببین باردار سینه هاش باد میکنه و سفت می‌شه وتو یسریا رگ میندازه... 

اما درد نداره... درد ماله پریودیه... 

ان شالله ک هروقت صلاحته دامنت سبز بشه

بیشتر ببینید
همی الانش حکومت دست منه اون موقع چ شود😂😂😂 ۸ماهی میشه عزیزم  شما بچه دارین؟

بسلامتی بغلش کنی... 

ن عزیزم ندارم... من هم منتظرم 

بیشتر ببینید
بسلامتی بغلش کنی...  ن عزیزم ندارم... من هم منتظرم

عزیزم انشالله ب زودی دامنت سبز شه چند وقته اقدامی؟

عزیزم انشالله ب زودی دامنت سبز شه چند وقته اقدامی؟

من 1سال و 4ماه شروع کردم... اما 7ماه اقدام بودم رفتم صفرام و جراحی کردم 4ماه اقدام نداشتم دوباره شروع کردم 4ماه... 

البته من 2سال پیش 3قلو باردار بودم اما 16هفته از پله افتادم سقط شدن 

بیشتر ببینید
من 1سال و 4ماه شروع کردم... اما 7ماه اقدام بودم رفتم صفرام و جراحی کردم 4ماه اقدام نداشتم دوباره شرو ...

چقد ناراحت شدم عزیزم انشالله

انشالله زود مامان شی معلومه از اون مامانای مهربونی😁😘

چقد ناراحت شدم عزیزم انشالله انشالله زود مامان شی معلومه از اون مامانای مهربونی😁😘

مرسی عزیز دلم... 

میبوسمت از راه دور هم خودت و هم فسقلت و ک الان 1رویانِ. 

مراقب خودت باش... خواستی بری ازمایش حتما ماسک چندتا ززن. دستکشبپوش... عینک هم بزن دست ب چشمت نزنی... جای خصوصی و خلوت برو... 😘😘😘

دیگ یادم نمیاد چیزی 💋

بیشتر ببینید
مرسی عزیز دلم...  میبوسمت از راه دور هم خودت و هم فسقلت و ک الان 1رویانِ.  مراقب خودت با ...

قربونت بشم عزیزم

چشم حتما مراقبم بعدظهرمیرم ک جاش خلوت تره 

محتاجم ب دعات 😘😘😘

خیلی مهربونی عزیزم

ببین من تخصص دارما تو بتا و از روی بی بی چک تعیین جنسیت برو ک مادرشدنت مبارکه...  مراقب کرونای ...

ینی از روی بی بی چک جنسیتو میگی؟؟🤔😳

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
ن نرو... بی بی مثبت نشه ازمایش هم منفیه... یا منتظر باش بی بی مثبت بشه یا پریود میشی

عزیزم من دیگه بی بی چکمو نگا نکردم الان ک نگا میکنم میبینم یه خط کمرنگ دیگه هم افتاده حالا نمیدونه زیر 15 دقیقه افتاده یانه....همون یکی هم کمرنگ بود نظرتون چیه؟