2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 83 پست
عزیزم جواب سوالمو میدی ؟ صفحه قبل پرسیدم😊

سلام. چشم. ببخشید متوجه نشدم. الان جواب میدم

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بیشتر ببینید
ینی از روی بی بی چک جنسیتو میگی؟؟🤔😳

ن عزیزم از روی بی بی چک بتا رو حدس میزنم. 

جنسیت و هم تقریبا از حالت های مادر و سونوی 8هفته حدس میزنم 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میتونی تا اونموقع صبر کنی 🤪 من ک اصلا نمیتونم

پایان 6هفته جنینی یا 8هفته بارداری برو ازمایش DNA تعیین جنسیت بده. اگه هزینش مهم نیست برات و خیلی دوست داری بدونی جنسیت و 

بیشتر ببینید
ن عزیزم از روی بی بی چک بتا رو حدس میزنم.  جنسیت و هم تقریبا از حالت های مادر و سونوی 8هفته حد ...

عه پس رفتم سونو میارم عکسشو میدم بهم بگو عزیزم مرسی😘

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
پایان 6هفته جنینی یا 8هفته بارداری برو ازمایش DNA تعیین جنسیت بده. اگه هزینش مهم نیست برات و خیلی دو ...

واسه جنسیت زیاد عجله نمیکنم بیشتر بخاطر قلبشه ک ان شالله بزنه و مشکلی نباشه

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
پایان 6هفته جنینی یا 8هفته بارداری برو ازمایش DNA تعیین جنسیت بده. اگه هزینش مهم نیست برات و خیلی دو ...

ان شالله توام حاجت روا بشی گلم اصلا ناامید نشو منم ۸ ماه منتظر موندم آخر خدا جوابمو داد دیگه داشتم ناامید میشدم کار هرروزم گریه بود بخاطر امضات اینو گفتم

ان شالله توام حاجت روا بشی گلم اصلا ناامید نشو منم ۸ ماه منتظر موندم آخر خدا جوابمو داد دیگه داشتم ن ...

مرسی عزیز دلم... 

امضام برای حاملگی نیست... ولی ممنون از دعات

بیشتر ببینید
https://uupload.ir/files/2ezz_1612710773701-2084078293.jpg

عزیز دلم تبریک میگم مامان شدنتو😍😍😍

انشاالله ک سالم بیاد بغلت

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍