2777
2789
عنوان

فکر می کنید چرا؟

156 بازدید | 21 پست

فکر می کنید چرا زن و مردای این زمونه مثل قدیمی‌ها نمی‌ترسند از اینکه زندگیشون از هم بپاشه؟

چرا مردای الان مثل مردای قدیمی تا سالیان سال بین قهر و آشتی‌ها منت کشی نمی‌کنند تا زنشون برگرده سر خونه زندگیشون؟

فکر می کنید بخاطر دوران نامزدی و خوشی های اول عقد، با این دید که از اون روز خواستگاری بنای اختلاف بین خانواده ها کاشته نشده باشه، می ارزه یک عمر یا چندین سال زندگی پر از دعوا و بی احترامی و... با همدیگه که امشب چند نمونه اش بین تاپیک ها هم بود؟

چی میشه زن و شوهرا از هم سیر، خسته یا دلزده میشن؟

وقتی کشش نسبت بهم رو از دست دادن چطوری رابطه برقرار می کنن؟ چه احساسی دارند؟

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖

چقد چرا داشت🖐😬

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه دلیلش اینه مرد سالاری اون زمان بوده زن می سوخته و میساخته 

مردای قدیم زنشون قهر می کردم منت کشی می کردن، الان عدم تمکین می گیرن 🙄 اونا لوتی تر نبودن؟

جواب این سوالات رو خیلی سال هست پیدا نکردم

مردا دلشون میخاد یه حرمسرا داشته باشن با یکی سیر نمیشن بخاطر همینم زود از شریک زندگیشون زده میشن

یه نیگاه به همین سایت بنداز روزی بیستا تاپیک میزنن که شوهرم خیانت کرده 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

به دلایل خیلی زیادی از جمله عادی شدن گناه و خیانت و تبرئه کردن خود 

جسور و گستاخ شدن افراد 

عدم تحمل و صبر 

فکر میکنن یکی دیگه بیشتر قدرشون رو میدونه و این حیف شده 

افزایش مشکلات اشتغال و مالی هم بیشتر دامن زده ، افراد دیگه کشش و اعصاب ندارن 

و در گذشته احترام وجود داشت بین افراد یه بزرگتر چیزی میگفت بی چون و چرا قبول میکردن ، الان دیگه کسی برای دیگری تره هم خرد نمیکنه 

و ...

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

به دلیل اینکه تعدی دیگه نیس

الان می تونی ادم یه دوس پسر داشته باشه هر موقع دلش خواس هر موقع یر حال بود بره بیرون خوش گذرونی یا پیام بده و هیچ تعدی توش نیس و بلعکس برا پسرا راحت با دوست دختراشون برن بیرون بدون هیچ تهدی و اون لذت هایی که تو روابط زناشویی هس اینجوری حس کنن برا همین کسی دیگه تن به ازدواج نمی ده یا اگه هم بده چون قبلا ابن مدلی بودن و روابط بدون تعهد و تجربه کردن زندگی براشون سخته و ره مشکل می خورن

مردای قدیم زنشون قهر می کردم منت کشی می کردن، الان عدم تمکین می گیرن 🙄 اونا لوتی تر نبودن؟

نه چون زن مجبور بوده مثلا قدیم بد میدونستن دختر طلاق بگیره ولی الان نه 

خودشناسی DNA plus
مردا دلشون میخاد یه حرمسرا داشته باشن با یکی سیر نمیشن بخاطر همینم زود از شریک زندگیشون زده میشن یه ...

فکر کنم زنها هم کم تنوع طلب نشدن، مخصوصا متاهلا....

فکر کنم زنها هم کم تنوع طلب نشدن، مخصوصا متاهلا....

بستگی به ادمش داره

این کاریه که تکنولوژی با ادم‌ها کرده...با ارضای سریع نیازها صبر و تحمل و در نتیجه تفکر رو از ادما گر ...

سبک ازدواج ها و تشکیل خانواده ها به لحاظ آداب و رسوم هنوز شبیه قدیم هست

اما سبک از هم پاشیدنشون زیاد نه!