2777
2789
نه رونالدو هس

🤣🤣🤣🤣🤣عه افتابه مال رونالدو حتما طلاس شنیده بودم توپ طلا داره ولی دیگه افتابه رو نمیدونستم داره

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نصف شبی زده به سرمون الان اینا همه میخونن به عقل نداشتمون شک میکنن🤣🤣🤣

راستش من هرروز اینجوریم😅😅

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
الان از خدا طلب شفا میکنن واسه ماها😂😂😂

خدامارو شفانمیده تاملت یکم شاد بشن😅

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
🤣🤣🤣🤣🤣عه افتابه مال رونالدو حتما طلاس شنیده بودم توپ طلا داره ولی دیگه افتابه رو نمیدونستم داره

وای نترکی😂😂😂😂😂

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯

😂😂😂اره باوا ای رونالدو الکی میگن توپ طلا داره همش آفتابس مارو گرفتن

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

شفا رو میخوایم چیکار یه کوچولو شادی هم بده مردم فکر کنن مستیم😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
وای نترکی😂😂😂😂😂

والا توپ طلا رو برابازی خوبش گرفته بهنظرت افتابه طلارو برا چی گرفته ؟🤔

بخدا نصف شبی زده به سرمون الان اینا همه میخونن به عقل نداشتمون شک میکنن🤣🤣🤣

قرص های خود را باید با اسید نوش جان کنیم😅😣😣

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
والا توپ طلا رو برابازی خوبش گرفته بهنظرت افتابه طلارو برا چی گرفته ؟🤔

نرو میرسی به جاهای نا مناسبش😂

قرص های خود را باید با اسید نوش جان کنیم😅😣😣

جرمگیر 😅😅