2777
2789
عنوان

دلم گرفته ❤️

155 بازدید | 15 پست

سلام خانمها 

این حرفها ک میزنم از حسادت نیست بخدا پس نگید حسودی اینا 

من عمه ام چند روزی زایمان کرده 😍 دخترش بدنیا اومده 

من هم زمان با اون باردار شدم ولی خب خدا خواست نموند برام 😞

حالا هی مامانم چپ میره راست میاد میگه بچه اش اینطوری بچه اش اون طوری 😔میدونه دلم میکشنه 😞 آخه من دوتا سقط پشت سر هم داشتم 

زنگ میزنه یکساعت راجب بچه اون حرف زدن 😞 این ک اسم دخترش و عوض کرد امروز رفتم دیدنش آنقدر خوشگل بچه و تو تنبلی چرا نمیاری 😔 یه دونه 

این حرف آخرش عین پتک تو سر منه 😞 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا همین حرفا رو بگو به مامانت  بعدم خواهر گلم مامانت روحیتو درک نمیکنه اینجوری میگه که تو دوبا ...

عزیزم از آخرین سقطم هنوز یک ماه نگذشته 😔

اصلا درکم نمیکنه به‌م بگم نگو میگه حسودی تو 😞

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مامانت میخواد توباردار بشی مثلا میخواد تحریکت کنه به فکر باشی به دل نگیر 

کسی ک میدونه من هنوز دو هفته بیشتر از سقطم نگذشته آخه چه تحریکی 😞 خودش میدونه فقط دوست داره اذیتم کنه سر ازدواجم هی شوهر اون و میزد تو سر من 

عزیزم از آخرین سقطم هنوز یک ماه نگذشته 😔 اصلا درکم نمیکنه به‌م بگم نگو میگه حسودی تو 😞

عزیزم متاسفانه بعضی مادر ها اصلا به فکر نیستند وبه خاطر اطلاعات کمی که دارند غلط راهنمایی میکنند 

باید با مادرت بیشتر در این باره صحبت کنی یا به خاله ای ابجی کسی بگو که مادرت رو توجیح کنه که الان هم از لحاظ روحی وهم جسمی نیاز به زمان داری 

آخه واقعا چرا ......

نمیدونم ولی احساس می کنم بخاطر این بود ک با ازدواجم مخالف بود 

الان داشتم تاپیکای قبلتو میخوندم خواهری 

یه چی میگم بین خودمون وقتی فهمیدی بارداری تو سایت اعلام نکن چون خیلی ها چشم انتظارن 

۷ سال ۱۰ سال .....

چشم خوردی گلم .

ان شاءالله دوباره که حامله شدی اینکارو نکن 

وبه جاش برا همه چشم انتظارا دعا کن گلم

الان داشتم تاپیکای قبلتو میخوندم خواهری  یه چی میگم بین خودمون وقتی فهمیدی بارداری تو سایت اعل ...

چشم عزیزم حتما 😍 ممنون 

عزیز دلم هر موقع حرف از بچه اش میشنوی هر چقدر که ناراحت میشی همون لحظه دعا کن بگو خدا دل سوخته ام به منم یه فرزند صحیح و سالم بده 

تمام حس بداتم بریز دور اونوقت میبینی توام یه بچه تپل و شیرین میاری عزیزم انشالله 😍😍

رنگین 🌈
عزیز دلم هر موقع حرف از بچه اش میشنوی هر چقدر که ناراحت میشی همون لحظه دعا کن بگو خدا دل سوخته ام به ...

چشم عزیزم 😍

خدا به همه منتظرا بده ☺️ انتظار سخته 😞 حرف مردم سخت تر 

چشم عزیزم 😍 خدا به همه منتظرا بده ☺️ انتظار سخته 😞 حرف مردم سخت تر 

بابا منم ۳ ساله ازدواج کردم ۳ سال چیزی نیست که من جاریم ۸ ساله ازدواج کرده میگه هنوز بچه ایم خواهر شوهرمم بعد ۱۰ سال بچه اورد

رنگین 🌈
بابا منم ۳ ساله ازدواج کردم ۳ سال چیزی نیست که من جاریم ۸ ساله ازدواج کرده میگه هنوز بچه ایم خواهر ش ...

اونکه آره چیزی نیست 😃 زودم هست 😁 ولی خب من حساس شدم به قول همسرم به حرف بقیه 🙄 میگه بخدا خیلی دیونه ای ک بخاطر حرف بقیه میری تو فکر و غصه میخوری