2777
2789

بلیط قطار از اپلکیشن  علی بابا

از تهران ب رشت

برا ۱۴م

بعد بچها اگ پولو واریز کنم بلیط بگیرم یوقت پشیمون بشم پولو برمیگردونن ب حساب یان؟؟؟؟ لطفا اگ واقعا مطعنین بگید خیلی ضروریه کارم 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

اره اگ به موقع انصراف بدي برگشت ميخوره

من البته بليط هواپيما رو كنسل كردم

و يه درصدي كم كرد

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگ به موقع انصراف بدي برگشت ميخوره من البته بليط هواپيما رو كنسل كردم و يه درصدي كم كرد

کم کرد یعنی چقد چقدشو داد

کم کرد یعنی چقد چقدشو داد

ببين بستگي داره من پاي پرواز كنسل كنم نصف بيشترشو نميده 

ولي سه روز قبلش كردم از ششصد تومن ،چهارصد داد

بازم ميكم بستگي داره

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.
ببين بستگي داره من پاي پرواز كنسل كنم نصف بيشترشو نميده  ولي سه روز قبلش كردم از ششصد تومن ،چه ...

از چ اپلکیشنی؟

از چ اپلکیشنی؟

من از علي بابا خريده بودم

ولي هر بار چك ميكنم گاهي بقيه ارزون تره