2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای اسفند۹۹🤩🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 832 پست
سلام ممنون عزیزم،،من۳۹هفته دنیا اومد سزارین شدم وزنشم ۳۵۰۰کیلوبود.هنوزجای عملم درد دارم اولی طبیعی ب ...

ممنون گلم قربونت😘قدم نورسیدت مبارک عزیزم.مواظب خودت باش خیلی استراحت کن. من اصلا تصوری از سزارین ندارم بعضیا راضی ان بعضیام خیلی اذیت میشن..تو زایمان طبیعی هم همین جوره..من الان سومین زایمان طبیعیمه و طبق تجربه خودم زایمان اول طبیعی سختی داره ولی دومی خیلی خیلی راحت تره..حالا ببینم سومی چجوره...بعد می یام میگم.😄.فقط چند سال پیش تجربه جراحی عمل انحراف بینی داشتم که وحشتناک بود و آثار اون داروی بیهوشی تا مدتها باهام بود طوری که از پله ها میخواستم بیام پایین تا چند ماه سرم گیج میرفت.جراحی چیز سنگینیه ولی خیلی مواظب بخیه شکمت باش عزیزم و آب و کمپوت آناناس زیاد بخور زود جوش میخوره بخیه....منم دیگه انقد نی نیم نیومد که امروز بهداشت نامه داد بهم برای بیمارستان ببرم و بستری اورژانسی شم فردا.التماس دعا...احتمالا آمپول فشار بهم بزنن تا القای دردزایمان بشه برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ممنون عزیزم،،من۳۹هفته دنیا اومد سزارین شدم وزنشم ۳۵۰۰کیلوبود.هنوزجای عملم درد دارم اولی طبیعی ب ...

راستی عزیزم اسم نوگلتون رو چی گذاشتین بالاخره؟الان داشتم نظرسنجی هات رو میخوندم😊

ممنون گلم قربونت😘قدم نورسیدت مبارک عزیزم.مواظب خودت باش خیلی استراحت کن. من اصلا تصوری از سزارین ند ...

ای جان عزیزم ایشالا بسلامت بری و یه زایمان راحت داشته باشی برات صلوات میفرستم،🥰

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
اسم قشنگیه نامدارباشه بسلامتی دنیا اومد بالاخره،،🤩

سلامت باشی گلم.آره سومین شبیه که بیمارستانم.زایمان سختی داشتم و بخاطر خونریزی زیاد و کم شدن هموگلوبین بستریم کردن😢😢نگران بچه هامم..انقد گریه کردم امروز خدایا...برام دعا کن عزیزم فردا دیگه مرخصم کنن خسته شدم دیگه اینجا..هیچ داروی آهن و خونی هم نمیدن هموگلوبینم هی داره پایینتر میشه برم خونه لااقل شوهرم برام جیگر میخره بهم میرسه..خدایا...😢

سلامت باشی گلم.آره سومین شبیه که بیمارستانم.زایمان سختی داشتم و بخاطر خونریزی زیاد و کم شدن هموگلوبی ...

آخی عزیزم پاقدمش خیرباشه .نگران نباش خدابزرگه آن شالله زودخوب میشی برمی‌گردی خونه .توکل برخدا

آخی عزیزم پاقدمش خیرباشه .نگران نباش خدابزرگه آن شالله زودخوب میشی برمی‌گردی خونه .توکل برخدا

ممنون عزیزم.همین الان ترخیص شدم..بخاطر هموگلوبین پایینم و زردی بچم میخواستن نگه دارن بازم که با رضایت خودمون بزور و بلا ترخیص شدم دیگه..داغونم داغوم...فقط برم خونه حموم کنم بخوابم...

ممنون عزیزم.همین الان ترخیص شدم..بخاطر هموگلوبین پایینم و زردی بچم میخواستن نگه دارن بازم که با رضای ...

بسلامتی عزیزم مراقب خودتو نی نی باش تازودترسرپاشی

راستی نی نی چون کیلو بود

بسلامتی عزیزم مراقب خودتو نی نی باش تازودترسرپاشی راستی نی نی چون کیلو بود

باشه گلم ممنون.ماشالله 4300 کیلو بود..خیلی سخت بود مردم و زنده شدم...بعدم دوسه روزه زردی گرفته بود خداروشکر امروز بهتره...جفتم در نمی اومد بعد یه ساعت کارایی کردن که بیرون بیارن و مثل زایمانهای قبلیم خونریزی شدید بعد زایمان داشتم و هموگلوبینم شدیدا پایین اومده بود...خداروشکر الان بهترم..ممنون از احوالپرسیتون گلم