2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای اسفند۹۹🤩🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 832 پست
باشه گلم ممنون.ماشالله 4300 کیلو بود..خیلی سخت بود مردم و زنده شدم...بعدم دوسه روزه زردی گرفته بود خ ...

عزیزم ماشاالله چ تپلی بوده واسه همین زایمانت سخت بوده خدارو شکر که بهتری،

منم پسرم زردی داشت رو14بود دستگاه گرفتم تو خونه دوروزگذاشتم اومد رو9الان یه هفته گذشته ولی هنوز حس میکنم صورتش زرده حالا فردابازمیخام ببرم دکترببینم چی میگه پسفرداهم ختنش کنیم

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
عزیزم ماشاالله چ تپلی بوده واسه همین زایمانت سخت بوده خدارو شکر که بهتری، منم پسرم زردی داشت رو14بو ...

انشالله با سلامتی عزیزم.زردی هم خیلی استرس زاست.مال پسر من 13 و نیم بود...آره ماشالله ماه آخر انقد سختم بود که نگو انگار وزنه به پایین بدنم وصل بود...وای باورم نمیشه تموم شد.هرچند مرحله پرتلاش دیگه ای شروع شده ولی باز بهتر از سختی بارداری و زایمانه...خدا روشکر.آقانیکان گل چطوره؟خوبه؟😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله با سلامتی عزیزم.زردی هم خیلی استرس زاست.مال پسر من 13 و نیم بود...آره ماشالله ماه آخر انقد س ...

ممنون عزیزم آره خداروشکربخیرگذشت دوران حاملگی

نیکان هم خداروشکرخوبه دیروزم ختنش کردیم 

نی نی خودت چطوره خوبه زردیش رفع شد خودت روبراهی

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
سلام عزیزم خوبی کجایی..نی نی خوبه... خواستم ازت بپرسم چ شیر خشکی ب نی نی میدی؟

سلام عزیزم.خوبی؟نی نیت خوبه؟ممنون منم خوبم.نی نی هم خوبه.شرمنده بخاطر بچه ها دیر به دیر آنلاین میشم و تازه الان متوجه پیامت شدم.من گیگوز میدم عزیزم.چون به بچه قبلیمم گیگوز داده بودم و راضی بودم.