arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 عنوان دورهمی مامانای اسفند۹۹🤩🤩🤩🤩🤩 4891 بازدید | 832 پست بیایید بگیدحالتاتون چجوریه?خوب نشدید?من حالم بده ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍 1399/05/03 | 20:28 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5263 سلام منم حالم بده ویارم شدیده همش بیحالم ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 😎😎😎من اومدم برای نظارت😂 خخخخخ😁😁😁چندماهته گلم میشه کامل بگی چه علایمی داری?از کی شروع شد?بهترنشدی? ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 سلام منم حالم بده ویارم شدیده همش بیحالم اصلا نسبت بقبل فرقی نکردی?بزارامیدبدیم به همدیگه ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 منم حالم بده.شما سونو قلب جنین رفتید؟ اره ۷هفته.شماچندهفتتونه? ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 کار خوبی کردی😁 شماچی گلم? ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
فاطمه۹۰ عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 2538 اره ۷هفته.شماچندهفتتونه? من دقیقا هفت هفتمه،انشاا... پنجشنبه می رم سونو
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5263 اصلا نسبت بقبل فرقی نکردی?بزارامیدبدیم به همدیگه ازهفته شیش ویارم شروع شده فعلاهم ادامه داره ایشالا زودی تموم شه ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 من دقیقا هفت هفتمه،انشاا... پنجشنبه می رم سونو ایشالا باخبرخوش برگردی حالتات چطوریه? ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
خودموخودت عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 3830 خخخخخ😁😁😁چندماهته گلم میشه کامل بگی چه علایمی داری?از کی شروع شد?بهترنشدی? من فردا میشم ۵ماههببین کمر درد و شکم درد تا هفته ده بهتر میشه تهوع تا هفته ۱۳،۱۴،بی حوصلگی و خاب اینا ۱۵،۱۶هفتهیه وقتاییم یه کشش هایی تو شکمت احساس میکنی درد شکم که اونم رحمت داره جا باز میکنهو من بیشتر ترشی و شوری دوست دارم نی نیمم دختره😍😊
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18925 شماچی گلم? من نوزده هفتمه مامان آذرماهی هستم تهوعم تا ۱۲ هفته بود بعدش خوب شدم
arkadash مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 3645 ازهفته شیش ویارم شروع شده فعلاهم ادامه داره ایشالا زودی تموم شه ایشالا فقط دوروز باهم فاصله داریم.ولی بحساب خودم الان باید۹هفته ۵روزباشم بحساب سونورده ۸هفته ۵روز.واسه شما چی? ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍