2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای اسفند۹۹🤩🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 832 پست
من سومیه.آره منم اولی پسر بود زیاد ویار نفهمیدم.دومی دختر بود پدرم دراومد.الان نمیدونم چیه ولی ویار ...

سومی?ماشالا ایشالا غمشون نبینی وبه بهترین جایگاه برسن. اختلاف سنیشون چقدره?شماخودتون چندسالتونه?من ۲۴سالمه پسرم ۲سال ۴مااهشه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سومی?ماشالا ایشالا غمشون نبینی وبه بهترین جایگاه برسن. اختلاف سنیشون چقدره?شماخودتون چندسالتونه?من ۲ ...

من 37 سالمه.خداخواسته شد.پسرم داره 6ساله میشه.دخترمم 19 ماهشه.قربونت برم عزیزم.انشالله نی نی شمام به سلامت دنیا بیاد و داداشش از تنهایی در بیاد

من 37 سالمه.خداخواسته شد.پسرم داره 6ساله میشه.دخترمم 19 ماهشه.قربونت برم عزیزم.انشالله نی نی شمام به ...

ممنون عزیز دلم ایشالا همیشه پایدار باشید.احساس میکنم خیلی خانم مهربون وباشخصیتی هستیدهرجاهستیدسالم وسلامت باشید

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
گروه نتونستم  عضو  بشم

نه اینجارومیگم 

گروه  ندارید

نه والا اینجا بهتره که

دوستان بیاین ت ل گ ر ا م اونجا راحت تر میشه چت کرد

https://t.me/joinchat/A_In7hwC9QgIcnvTpbX6dw 

سلام عزیزم دوست داشتی بیا تو این گروه تلگرام

خدایا! من در انتظار خیر و صلاح های غیر منتظره ام که هم اکنون از جانب تو برای من از راه های عالی انجام خواهد شد. آمین!
سلام بچه ها خوبید اوضاتون چطوره

نه والا من دوروزه بااینکه پنتوپرازول میخورم معدم سنگین میشه میمیرم بخدا😭😭😭توچی?

سلام بچه ها خوبید اوضاتون چطوره

سلام عزیزم.خوبی؟من همچنان افتضاح.خوش شانسا هفته 14 بهتر میشن.اونایی هم که زیاد خوش شانس نیستن هفته 18...حالا ببینیم شامل کدوم گروه میشیم.من امروز بخاطر یبوست دمیترون نخوردم 3بار بالا آوردم.پدرم دراومده