2777
2789

بچه ها من یه دوست خیلی صمیمی داشتم که کلی باهم خاطره داشتیم و به هم کمک کردیم 

بعد مدتها با یه دوست دیگش سرگرم شد و رابطمون باهم کم شد من سر این موضوع ازش ناراحت شدم چون رابطشو با من خیلییی کم کرد وحتی یبارم بهش زنگ زدم باهام سرد حرف زد و بعدش من دیگه هیچوقت بهش زنگ نزدم 

چند وقت پیش اون بهم زنگ زد گفت چرا نیستی و اینا و رقتارش خوب و گرم بود و یکم صحبت کردیم من باهاش خوب و معمولی بودم اونم همینطور ولی ازش دلگیر بودم .

بعد از اون هم دیگه بهش زنگ نزدم فقط دایرکت بهم میداد خودشیرینی میکرد جوابشو میدادم(حس میکردم پیام میده که فقط حفظ ظاهر کنه وگرنه حسابی با اون دوستش جو گرفتتش ؛ جالب اینجاست این دوستش قبلا بهش خیانت کرده بود و میخاسته مخ دوس پسرشو بزنه و باهم قهر بودن؛ حالا باهم اوکی شدن)

حالا سوالم اینجاست 

من یه پیج خصوصی داشتم که فقط این دوستم فالورم بود ‌

من دوستمو از پیج حذف کردم و فالورام صفر شد

پیجمم دی اکتیو کردم 

بعد چند وقت دنبال یه انلاین شاپ میگشتم مجبور شدم دوباره پیجمو فعال کنم  چند روز بعد دیدم دوستم از تمام پیجاش بلاکم کرده .

الان دوباره پیجمو حذف کردم.

بنظرتون به دوستم پیام بدم که من بلاکت نکردم و میخاستم پیجمو حذف کنم و پیجمو حذف کردم؟

اصلا پیام بدم یا دیگه واکنشی نشون ندم؟چکار کنم بهتره؟ 

لطفا همه نظر بدین شما جای من بودین چکار میکردین؟

من آویزونش نبودم قیدشو زده بودم خودش زنگ میزد پیام میداد. دیدم بلاک کرده ناراحت شدم .

عکس هر کاری کردم لود نشد پست بعدی میزارم

عکس آپلود نمیشه 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن نگو 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید