2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست

منو بگو من سر پسرم باردار بودم مامانم اومد خونمون بعد با مامانم رفتیم حموم شوهرم شب میومد بابامم گفت داره میاد 

کیلیدم دادم دست بابام 

بعد توحموم صدای در زدن حمومو شنیدیم بعد ماهم فکر کردیم بابامه دیگه گفتیم الان میایم 

بعد رفتیم بیرون از حموم 

رفتم توی اتاقم بامامانم موهمونو خشک کنیم مامانم گفت الان میایم غذا میکشیم 

بعد صدای شیر اب و صدای قوری و کتری میومد بعد منو مامانم که موهامونو خشک کردیم رفتیم توی اشپزخونه دیدیم قوری رو اپن شیر ابم باز مم اصلا چایی نزاشتم 

تازه زیر گازم خاموش بود 

منو مامانم سکته کردیم بخدا

ی کاش یه خوبش بیاد سمتم بهم  درس بده اخه میخوام ازمون وکالت شرکت کنم هیچی بلد نیستم

اره منم‌همیشه ارزوم بود یه نیرویی محافظ داشته باشم خیلیها دارن و شانس همراهشونه البتهخدارو شاکرم باتلاش و زحمت به ارزوهام رسیدم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واااااای تو سایت نارسیسا هم هس؟😍دفعه بعد خواستم تاپیک بزنم بجز @پروفسوراسنیپ   و @میس_هرما ...

😅😅😅😅

جمع هری پاتریا جمعه 😅💙💙

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
یه دونه باتیلدا بگشات هم دیدم من

اارررررره😍😍یدونه ویزلی کم داریم @جینورا_ویزلی  

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
چجوریه؟؟چکار میکنه؟

ماشین بابامینا دم درخونه بود شبا بعد همسایمون دیده بود شب تا صب بابام نشسته دم در خونه مراقبه ماشینه .ب بابام گفته بود دیشب دیدمت دم در دست تکون دادم جواب ندادی🥺بابام اصلا بیرون نبوده

یا ی شب داداشم دیروقت رفته حموم اومده بود بیرون شونه و خمیردندون و .... هرچی ک تو حموم بوده رو انداخته بیرون😥عصبانی شده بود.اتاق بالای خونه بابام همیشه صدای پا میاد.دیگه برا اینا عادی شده نمیترسن اما من اصلا نمیتونم شبا راحت بخابم خونشون😭

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
ترو خدا راس میگی مگه میشه کمک کننن به نظرتون مهربونن یا به ادم ضرر میزنن

وااااااای ننننننن،،به هیج عنوان باهاشون ارتباط برقرار نکن

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
ماهم تلویزیونمون دوبار از دیشب خودکار روشن شده روشن شدنشو میتونم توجیح کنم اما اینکه مود تلویزون عو ...

یبار تی وی خاموش شد🙄😶

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
ترو خدا راس میگی مگه میشه کمک کننن به نظرتون مهربونن یا به ادم ضرر میزنن

عزیزم بجز خدا ن از بندش ن از بقیه مخلوقات کمک نگیر مطمئنا در قبالش یه چی میخوان

یه چی میدونم که میگم

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
عزیزم بجز خدا ن از بندش ن از بقیه مخلوقات کمک نگیر مطمئنا در قبالش یه چی میخوان یه چی میدونم که میگ ...

چشم نه بابا خودم یعنی از سایه خودم میترسم من تاحالا اونارو ندیدم ولی خیلی ترسوام 

برام یه صلوارت میفرستی