2777
2789
عنوان

بی بی چک

132 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من ازمایشم ۵روز پیش منفی شد امروز ی بی بی چک داشتم اوردم شانسی زدم همون لحظه ک میرفت بالا هاله انداخت این یعنی چی؟ممکنه ادم کیست داشته باشه بی بی هاله بندازه

روز چند تاخیرته؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه حامله باشی یکی دیگه بزن منم جواب ازمایشم منفی بود ولی بی بی هامثبت حامله بودم

عه نمیدونم ک فردا میخام برم دکتر میترسم کیست باشه اخه کلیم زعفران خوردما بازنشدم

۱۶

عکسشو بذار ببینم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید
عه نمیدونم ک فردا میخام برم دکتر میترسم کیست باشه اخه کلیم زعفران خوردما بازنشدم

کی بهت گقته کیست بی بی چک رو مثبت میکنه من کیست داشتم پریودم عقب افتاد تست میزدم منفی بود تستام

بیشتر ببینید
خونه ی مامانمم صب زدم یکیم ببینم میتونم بخرم بزنم اطلاع میدم

باشه عزیزم خبرم کن

انشالله بارداری 

بیشتر ببینید