2777
2789
عنوان

کدوم محله ارزون تهران خونه بخرم؟

8612 بازدید | 101 پست

من دنبال خونه میگردم با بودجه حدودی زیر یه میلیارد تومن. خونه نوساز و نقلی میخوام.

بنظر شما سمت نواب بگردم یا سمت نظام آباد و سبلان و اونطرفا؟ 

سمت نواب تا الان گشتم که فقط سمت خیابون قزوین و هلال احمر خونه مناسب ما پیدا میشه بقیه جاهاش خیلی گرونه.

حالا میخوام از این به بعد برم سمت نظام آباد بگردم.

الان خیابون قزوین و بریانک اینا بهتره یا نظام آباد و اون اطراف؟

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسریه مسعودیه هم خوبه

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
علی اباد بخر

علی آباد بهتره از خیابون گرگان و نظام آباد؟

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!

نظام آباد اصلا محله خوبی نیست.همون سمت نواب بگیر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
تو شهر قدس‌ میتونی با یک میلیارد یه ۱۰۰‌ متری بخری

پنجاه شصت متری برام کافیه. بین این دوتا محله موندم. همشون شلوغن. ولی میخوام بدونم کدوم محله بهتره

افسریه مسعودیه هم خوبه

اونجا هم گرونه هم خیلی دوره به محل کار همسرم

پنجاه شصت متری برام کافیه. بین این دوتا محله موندم. همشون شلوغن. ولی میخوام بدونم کدوم محله بهتره

اونجا‌ چون‌ خیلی پایین ‌ هستن‌ و نمیشناسم 

کلا‌ من غرب‌ رو ترجیح‌ میدم

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
نظام آباد اصلا محله خوبی نیست.همون سمت نواب بگیر

یعنی از نواب بدتره؟ الان نوابم هم خیلی شلوغ و متراکمه هم معتاد زیاد داره. البته تا الان مشکل امنیت نداشتم

من یه خونه ۵۰ متری دارم متری ۱۵ تومن

بهترین منطقه خیابون قزوین و دوراهی قپان 

نمیدونم شنیدی یا نه به اسم باغ خزانه معروفه 

خدایا شکرت 🙏🏻
یعنی از نواب بدتره؟ الان نوابم هم خیلی شلوغ و متراکمه هم معتاد زیاد داره. البته تا الان مشکل امنیت ن ...

من که شنیدم از هرکسی میگه نظام آباد محله مناسبی برای ی خانواده درست حسابی نیست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من یه خونه ۵۰ متری دارم متری ۱۵ تومن بهترین منطقه خیابون قزوین و دوراهی قپان  نمیدونم شنیدی ی ...

آره میدونم. اونجا میتونم خونه بخرم ولی رفتم با خیابون گرگان مقایسه کردم احساس کردم گرگان خیلی دلباز تره. از اونجا بیشتر خوشم اومد.

حالا شما راضی هستی؟ چجوریه؟

اونجا‌ چون‌ خیلی پایین ‌ هستن‌ و نمیشناسم  کلا‌ من غرب‌ رو ترجیح‌ میدم

منم غربو ترجیح میدم ولی پولم به اینجاها میرسه فقط😞