2777
2789
عنوان

بیاید بگید چکار کنم لطفا همگی بیاید مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست
این دوستی برا من تموم شده بود حتی خودم دیگه علی رغپ اینکه اون بهم زنگ زد و دایرکت میداد دیگه پی شو ن ...

خوب معلومه که بیشعوری دیگران ادمو ناراحت میکنه... اما اگه پی اینو بگیری بیشتر و بیشتر و بیشتر ناراحتت میکنه...

بهتره همین یکبار یه نفس عمیق بکشی و بگی من مسوول بیشعوری مردم نیستم.... بعدم دیگه فراموشش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب معلومه که بیشعوری دیگران ادمو ناراحت میکنه... اما اگه پی اینو بگیری بیشتر و بیشتر و بیشتر ناراحت ...

ما بیش از حد صمیمی بودیم کلی به هم کمک کردیم 

یهو بخاطر منافعش رفت بااین دوستش خودشو برا من گرفت

بعد چند وقت پشیمون شد باز خودشو چسبوند بهم من معمولی رفتار کردم و دیگه هم سراغشو نگرفتم 

من یه پیج کاری دارم ک از اونجا بلاک و حذفش نکردم اونم منو بلاک نکرده 

بنظرت از اونجا بلاکش کنم ؟خودم که میگم هیچی به رو خودم نیارم انگار نه انگار که مهمه 

نه  شخصیتت خیلی مهرطلبه ها چقدر برات مهمه

ما بیش از حد صمیمی بودیم کلی به هم کمک کردیم 

یهو بخاطر منافعش رفت بااین دوستش خودشو برا من گرفت

بعد چند وقت پشیمون شد باز خودشو چسبوند بهم من معمولی رفتار کردم و دیگه هم سراغشو نگرفتم 

من یه پیج کاری دارم ک از اونجا بلاک و حذفش نکردم اونم منو بلاک نکرده 

بنظرت از اونجا بلاکش کنم ؟خودم که میگم هیچی به رو خودم نیارم انگار نه انگار که مهمه

خب بش بگو ک فکرنکنه ی وقت حسودی کردی بش ک با  اون میره خوشگذرونی یه دفعه زدی بلاکش کردی بهر حا ...

میخام بهش بگم 

سحر جان من تو رو بلاکت نکرده بودم که رفتی از همه جا بلاکم کردی من پیجمو حذف کرده بودم یه لحظه اومدم ادرس انلاین شاپو پیدا کنم و دوباره حذف کنم دیدم زده تا یه هفته نمیتونی پیجو حذف کنی، اتفاقی داخل دایرکتم چتمونو دیدم ،دیدم بلاکم کردی متاسفانه خیلی راحت قضاوت میکنی.موفق باشی.

میخام بهش بگم  سحر جان من تو رو بلاکت نکرده بودم که رفتی از همه جا بلاکم کردی من پیجمو حذف کرد ...

امان از زود قضاوت کردن کاش همه یاد بگیریم وقتی از هم ناراحتیم روک ب طرف بگیم نه اینکه بچه بازی دربیاریم 

قهرمان زندگی خودت باش😊💪
امان از زود قضاوت کردن کاش همه یاد بگیریم وقتی از هم ناراحتیم روک ب طرف بگیم نه اینکه بچه بازی دربیا ...

اره واقعا

حالا بنظرت بهش این پیامو بفرستم یا 

کلا واکنشی نشون ندم که فکر نکنه مهمه

پیامم خوب بود؟

اره واقعا حالا بنظرت بهش این پیامو بفرستم یا  کلا واکنشی نشون ندم که فکر نکنه مهمه پیامم خوب ...

بحث مهم بودن اون نیست عزیزم بحث اینه ک در مورد ادم اگ بش نگی یجور دیگ فکر میکنه اره بش پیام بده تا بفهمه اشتباه قضاوتت کرده ولی بعدش اگ حرف اضافه زد حرفتو باور نکرد اون موقع فقط بگو هر جور دوست داری قضاوت کن وظیفم بود بگم ک سوء تفاهم پیش اومده رو حل کنم

قهرمان زندگی خودت باش😊💪
اتفاقا من نیستم  قیدشو زده بودم حتی شمارشم پاک کرده بودم  الان دیدم بلاکم کرده ناراحت شد ...

میگذره  این حست ولی یاد بگیر بعضی چیزها رو رها کنی و دیگه پی اش رو هم نگیری

مثل اینکه بری به یک گربه بگی چرا وسط حرف من میو میو کردی 

بیخیال شو و رها کن

سؤالت رو هم همینطور 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!