2777
2789

بچه ها من یه دوست صمیمی داشتم که بعد مدتها با یه دوست دیگش سرگرم شد و رابطمون باهم کم شد من سر این موضوع ازش ناراحت شدم چون رابطشو با من خیلییی کم کرد وحتی یبارم باهام سرد حرف زد و بعدش من دیگه هیچوقت بهش زنگ نزدم چند وقت پیش اون یبار بهم زنگ زد و یکم صحبت کردیم من باهاش خوب و معمولی بودم اونم همینطور ولی ازش دلگیر بودم . بعد از اون هم دیگع بهش زنگ زدم فقط دایرکت بهم میداد جوابشو میدادم(حس میکردم پیام میده که فقط حفظ ظاهر کنه وگرنه حسابی با اون دوستش جو گرفتتش ؛ جالب اینجاست این دوستش قبلا بهش خیانت کرده بود و میخاسته مخ دوس پسرشو بزنه و باهم قهر بودن؛ حالا باهم اوکی شدن)

حالا سوالم اینجاست 

من یه پیج خصوصی داشتم که فقط این دوستم فالورم بود ‌

من دوستم از پیج حذف کردم و فالورام صفر شد

پیجمم دی اکتیو کردم 

بعد چند وقت دنبال یه انلاین شاپ میگشتم مجبور شدم دوباره پیجمو فعال کنم  چند روز بعد دیدم دوستم از تمام پیجاش بلاکم کرده .

الان دوباره پیجمو حذف کردم.

بنظرتون به دوستم پیام بدم که من بلاکت نکردم و میخاستم پیجمو حذف کنم و پیجمو حذف کردم.

اصلا پیام بدم یا دیگه واکنشی نشون ندم؟چکار کنم بهتره؟ 

لطفا همه نظر بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اینقدر لنگ این دوست هستی و برات مهمه که چه فکری بکنه؟ بابا بندازش تو زباله دان تاریخ برو به زن ...

این دوستی برا من تموم شده بود حتی خودم دیگه علی رغپ اینکه اون بهم زنگ زد و دایرکت میداد دیگه پی شو نگرفتم ولی دیدم بلاکم کرده ناراحت شدم

یعنی اینقدر لنگ این دوست هستی و برات مهمه که چه فکری بکنه؟ بابا بندازش تو زباله دان تاریخ برو به زن ...

این دوستی برا من تموم شده بود حتی خودم دیگه علی رغپ اینکه اون بهم زنگ زد و دایرکت میداد دیگه پی شو نگرفتم ولی دیدم بلاکم کرده ناراحت شدم

نه 

شخصیتت خیلی مهرطلبه ها

چقدر برات مهمه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
ول کن بابا  انگار اون از خدا خواسته بود  بهش فک نکن  من بودم مهم نبود برام

این دوستی برا من تموم شده بود حتی خودم دیگه علی رغم اینکه اون بهم زنگ زد و دایرکت میداد دیگه پی شو نگرفتم ولی دیدم بلاکم کرده ناراحت شدم

نه  شخصیتت خیلی مهرطلبه ها چقدر برات مهمه

این دوستی برا من تموم شده بود حتی خودم دیگه علی رغم اینکه اون بهم زنگ زد و دایرکت میداد دیگه پی شو نگرفتم ولی دیدم بلاکم کرده ناراحت شدم