2777
2789
عنوان

مدل لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 100433 بازدید | 1031 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توضیحات یقه ی پالتو :

بر خلاف ظاهرش فوق العاده آسونه .دو تا مستطیل به عرض ده سانت و طول دور یقه باضافه ی 28سانت در آوردم یکی رو لایه حریر زدم که کمی خودش رو بگیره .یک مستتطیل از پارچه ی استری و یکی از خود پالتو .به هم دوختمشون و برگردوندم روی راست پارچه.سجاف جادکمه که 3سانت هست رو جدا بریدم و وصل کردم و ده سانت بالاشو باز گذذاشتم . مستطیل رو به یقه دوختم .از هرطرف 14 سانت اضافه آوردم که که یه پیچ دادم به این مستطیل و سه تا چین شصتی هم روی مستطیل دادم و دادمش زیر سجاف جادکمه . همین
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟نفهمیدی بگو بعکسم برات.
اللهم عجل لولیک الفرج
واما توضیح پیله ی پشت پالتو .بهناز جون من وقتی الگوی پشت لباسم رو روی دولای بسته ی پارچه انداختم از سر دولای بسته ننداختم 2سانت داخل رفتم بعد الگو رو انداختم .یعنی سمت دولای بسته لباسم چهار سانت اضافه شد. بعد که باز کردم پارچه رو وسطشو علامت زدم از هرطرف یک سانت رفتم رو به بیرون ویک پیله ی دوسانتی دادم و روی این پیله رو چرخ کردم .که در نتیجه وسط این پیله ها دوسانت باز مونده .علت خوش ایستی این پیله اینه که تا پایین پالتو دوختمشون .روش درز گرفتم و اتو نیست.

نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟نفهمیدی بگو بعکسم برات.
اللهم عجل لولیک الفرج
اینم یک شلوار که از اضافه شلوار خودم دوختم
بالاش تیکه خورده چون پارچه اش کم بود اما لباس میاد روش اصلا پبدا نیست
هر کی میبینه خیلی خوشش میاد اما چون مخمله و نور توش خورده خیلی خوشگل نیفتاده
از این سنگ حرارتی ها هم زدم بهش و روی جیب پشتش هم هست
آپلود عکس