دوستان کسی انجام داده ؟ چقدر طول میکشه؟ بعدش نیاز به استراحت هست؟ من مقعدم همورویید داره خیلی هم درد میکنه تنگی هم دارم یعنی موقع وارد کردن شلنگ خیلی درد میکشم ؟
خودمم حس میکنم خیلی درد میکشم اونجوری. چون الان واسه یه دستشویی رفتن گریم درمیاد چه برسه به اون ولی ...
بابا این چ حرفیه اخه.عمر ادم هر وقت تموم شه میره تمومم نشه هیچ جوره نمیمیره.منم با بیهوشی انجام دادم هیچی نفهمیدم چشمامو باز کردم دیدم شوهرم بغلم کرده داره لباسامو میپوشونه خخخ،بیهوشی کامل نیس ک ی امپول خواب بهت میزنن
پلیپ توی روده باعث میشه روده حرکتش خوب نباشه و عملکردش پایین بیاد باعث سفتی مدفوع یا یبوست میشه منم مدفوعم شدید سفته هرچی که میخورم اون یبوست و سفتی هم باعث همورویید و دفع بد مدفوع میشه . البته پلیپ یکیشه ممکنه مشکل دیگه ای باشه . دکتر گفت چون درد شکمی نداری خون داخله خوده مدفوعت ندیدی احتمالش کمه پلیپ باشه ولی بخاطر سابقه ی ارثی حتما باید بررسی شه ممکنه اوایلش باشه علائمش کم باشه و..
برای کونولوسکوپی می تونی بری پیش دکتر محمد رضا عباسی یکی از بهترین دکترا تو تهرانه https://dr-abbasi.net/آدرس مطبشم تو ونک ملا صدرا شمارشم 021-88211301