2777
2789
عنوان

کونولوسکوپی

252 بازدید | 23 پست

دوستان کسی انجام داده ؟ چقدر طول میکشه؟ بعدش نیاز به استراحت هست؟  من مقعدم همورویید داره خیلی هم درد میکنه تنگی هم دارم یعنی موقع وارد کردن شلنگ خیلی درد میکشم ؟ 

مگه با بیهوشی نمیخوای؟

مال من با بیهوشی بود، دو سه ساعت بعدش حالم عادی بود

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه با بیهوشی نمیخوای؟ مال من با بیهوشی بود، دو سه ساعت بعدش حالم عادی بود

میگن بیهوشی خطرناکه ترجیحا با بی حسی باشه بهتره ولی نمیدونم دردش چقدره قابل تحمله یانه 

میگن بیهوشی خطرناکه ترجیحا با بی حسی باشه بهتره ولی نمیدونم دردش چقدره قابل تحمله یانه 

نمی‌دونم با بی‌حسی چه جوریه

ولی حتمن قابل تحمله 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

واسه هموروئید، شیاف آنتی هموروئید استفاده کن زود جواب میده.

خوب نشدم عزیزم با شیاف و رکتول. دردمو میندازه راحتتر میتونم مدفوع کنم ولی خوبم نمیکنه . دکتر گفته باید کولونوسکوپی شی که مشکلی از روده نباشه

خوب نشدم عزیزم با شیاف و رکتول. دردمو میندازه راحتتر میتونم مدفوع کنم ولی خوبم نمیکنه . دکتر گفته با ...

واااای باورت میشه منم مشکلم دقیقا همینه؟ دقیقنااااا

ی عالمه انتی همرویید. رکتول . قرص. شربت. شیافت. پودر همه چی مصرف کردم حدودا ۸ ماهه اگ حتی بگی یک ذره بهتره شده باشم.. سه شنبه پیش دکتر بودم گفته باید کولونوسکوپی بشی شاید یچی تو رودته وگرنه باید با این داروها خوب میشدی.. 

اونقدرم دردم زیاده ک نگو... از دستشویی رفتن میترسم با گریه میرم دستشویی..اگه تنها تو دستشویی باشم از درد از حال میرم. شوهرم اصرار میکنه برم کولونوسکوپی اما هرچی گریه میکنم ک نمیخام برم نمیتونم راضیش کنم.. وای خیلی سخته خیلی.. نمیدونم شما چندسالته ولی من ۱۹ سالمه.. خالم ک ۶۰ سالشه رفته بوده میگفت اونقد وحشتناکه خیلی بده.. من هم از عملش میترسم‌. هم از بیهوشیش..

بی حسی فایده نداره درد و حس میکنی پدرت درمیاد،با بیهوشی انجام بده

خودمم حس میکنم خیلی درد میکشم اونجوری. چون الان واسه یه دستشویی رفتن گریم درمیاد چه برسه به اون ولی یکی بهم گفت بیهوشی خطرناکه چندنفر مردن اینجوری ترسم گرفت 

واااای باورت میشه منم مشکلم دقیقا همینه؟ دقیقنااااا ی عالمه انتی همرویید. رکتول . قرص. شربت. شیافت. ...

الهی بگردم درکت میکنم فقط کسی که دردشو حس کرده میدونه چه مصیبتیه . تو خانوادتون سابقه بیماری روده داشتید ؟ من دارم متاسفانه مادرمم عین من بوده یه مدت هم پلیپ داشت توی رودش عمل کرد. دکتر گفت چون ارثی دارید باید حتما کولونوسکوپی شی شاید فقط مشکل هموروییده شایدم مشکل بزرگتری هست که فقط اینجوری میشه مطمئن شد 

الهی بگردم درکت میکنم فقط کسی که دردشو حس کرده میدونه چه مصیبتیه . تو خانوادتون سابقه بیماری روده دا ...

آخ دردش واقعا بده 😭😭😭😭😭نه هیچکس مشکل همرویید نداشته.. خالمم ک میگم برا چیز دیگه ای رفته بود...