2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

279 بازدید | 29 پست

به نظرتون اگه خانواده دختر طلاهای که به عنوان کادو و عیدی خانواده داماد برای عروس اورده رو بفروشن و باهاش جهیزیه بخرن و صداش رو هم در نیارن کار درسته  ؟ 

آیا چون اون طلاها به عروس داده شده حق چنین کاری رو دارن ؟

از نظر عقلی حقشو دارن ولی بعد همش سرکوفت میشه 

دوماد میگ با پولای من جاز خریدین‌.

بنظرم نکن

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

طلاها مال خودته به کسی ربطی نداره چیکارشون میکنی ولی بستگی داره اونا چجور آدمایی،باشن اگه طعنه نمیزنن وتنها راهت همینه که هیچی درغیراین صورت اینکارو نکن

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال رو در مورد زن برادرم پرسیدم . ۱۳ سال پیش اینکار رو کردن حالا گندش دراومده . اون زمان مادر زن داداشم دعوا درست کرد میگفت زیر ۶ میلیون حق ندارین طلا بخرین در حالی که بهترین سرویس رو با ۲ میلیون میشد خرید . خیلی هم سر داداشم برای جهیزیه منت میذاشتن در صورتی که جهیزیه خیلی معمولی بود .‌ حالا گندش دراومده که همه طلای عقد رو برای جهیزیه فروختن اصلا هم صداش رو درنیاورون .‌ 

شاید نداشتن

وصعشون معمولی بود ولی به شدت اهل قیافه گرفتن هستن مثلا پدر زنداداشم لوله کشه بهش نیگن مهندس . اینطور ادمایی هستن هیلی خودشون رو دست بالا میگیرن . بدای بله برون ما گفتیم ما رسم داریم ۴ تیکه از وسایل رو داماد میگیره مادر عروس جلوی اون همه نهمون گفت نه نا همه جهیزیه رو کامل خودمون میخریم . بعد موقع جهیزیه خریدن گفت تلویزیون پای داماده باید خودش بخره . بعدن هم که جهیزیه دادن حالا بعد ۱۳ سال مشخص شده برای جهیزیه طلاهای عقد رو فروختن . 

دیگه مال ۱۳ سال پیش، حالا اگر خوب بودن زن دادش بهتون ثابت شده،فدای یه تار مو اش، ولی یکم با عقل جور در نمیاد چون ۱۳ سال پیش یعنی سال ۸۶ با ۸۰۰ تومن تا ۱ تومن بهترین سرویس طلا میشد خرید، مگه دیگه عروس چقدر خرید طلا داره،

دیگه مال ۱۳ سال پیش، حالا اگر خوب بودن زن دادش بهتون ثابت شده،فدای یه تار مو اش، ولی یکم با عقل جور ...

استارتر هم گفته با دو تومن میشده خیلی ها سرویس برمیدارن بعد گردنبند و دستبند و گوشواره و انگشتر و النگو هم چند تا جدا برمیدارن 

وصعشون معمولی بود ولی به شدت اهل قیافه گرفتن هستن مثلا پدر زنداداشم لوله کشه بهش نیگن مهندس . اینطور ...

خوب همین دیگه نداشتن نخواستن فشار بیاد نخواستن مثلا خانواده شوهر بگن جهیزیه نداشت در هر صورت مال خودش بوده دیگه 

پست بعدیم رو بخون لطفا ادمای نداری نیستن اصلا

الان خوندم.خب حق دارین ناراحت باشین ولی اگه زندگیشون خوبه شمام ببخشین...البته من حق دخالت ندارم میگم اینجوری شاید،بهتر باشه

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
استارتر هم گفته با دو تومن میشده خیلی ها سرویس برمیدارن بعد گردنبند و دستبند و گوشواره و انگشتر و ال ...

شما الان راحت میگی دو تومن چون به قیمت الان نگاه میکنی، من صحبت از ۸۰۰ هزار تا ۱ تومن کردم تمام چیزهایی هم که گفتی با ۱ تومن بعدی ای میشد خرید، کلا طلا گرمی ۱۶ هزار بود سال ۸۶،

2827
2791
2779
2792