2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 29 پست
دیگه مال ۱۳ سال پیش، حالا اگر خوب بودن زن دادش بهتون ثابت شده،فدای یه تار مو اش، ولی یکم با عقل جور ...

خوب همه جهیزیه اون طلاها خریده نشده روش هم گذاشتن . برادرم توی ساختمون پدرم زندگی میکنه تو یه واحد جدا . متاسفانه عروس خوب از اب درنیومده با وقاحت تمام به پدر گفته این واحدی که دارم توش زندگی میکنم رو باید به نام شوهرم بزنی . 

اشکالی نداره

چون این کادوها برای عروسه

ولی خب گذشته ها گذشته بخاطر این چیزا کدورت ایجاد نکنید حتی بهش فکر هم‌نکنید واقعا فکر و روان خیلی مهمه برای اینجور جیزها صرفش نکنید و تا میتونید به چیزهای خیر و خوب بپردازید، ای نگرانی ها و واکاوی های اینچنیتی رو بیخیال بشید چون‌چیزی جز کدورت و ناراحتی و درگیری ذهنی نداره

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم زن داداشتون چجور آدمیه اگه مشکل فقط همینه دیگه شمام به بزرگی خودتون فراموش کنید،وبه روش نیارید،بهرحال اون وسیله هام براخودشون استفاده کردن.میتونست مثلا طلاهاشو نگه داره براخودش وهی زیادش کنه...شایدم اینجوری نباشه من میگم بخاطرهمینه میگم نمیتونم قضاوت کنم.ناراحت نباش عزیزم

بی عشق جهان یک چرخش بی معنی ست💑
داداشت نفهمیده؟؟ خودتون چی نپرسیدین طلاهایی که دادیم کو چرا نمیندازی؟ داداشت باید میفهمید حالا بقی ...

۱۲ روز بعد عروسیشون رفتن ماه عسل بهد داداشم طلاها رو اورد خونه مدر گفت ما میخوایم بریم ماه عسل طلاها رو بزارین تو گاو صندوق خودتم . همون موقع مامان اومد بزاره تو گاو صتدوق دیدیم فقط سرویسه هیچی نیست .مامانم همونجا شک کرد گفت احتمالا فروختن واسه جهیزیه . هیچکدوممون حرفی نزدیم اصلا . خالا بعد ۱۳ سال داداشم فهمیده . داداشم ادم نیست که کنجکاوی کنه اصلا کار به کار زن نداره . اتفاقی فهمیده.  

عزیزم هم ازنظرشرعی هم ازنظرعرفی هدیه ای که به عروس داده میشه،عروس مالکشه ومیتونه بفروشه،میتونه هدیه بده به کس دیگه،میتونه هم آتیشش بزنه.

حتی اگه وضع مالی خوبی هم داشتن،دلشون خواسته چیزی که مال خودعروس بوده بفروشن باهاش جهیزیه بخرن که هیچ اشکالی نداره.

البته اینکه میگیدمادرعروس اجباربه خریدطلای گران قیمت داشته کارخیلی زشتی کرده.

اما اگه عروستون واقعاخانم بوده وداداشتون زندگی آرومی داشته وداره کنارش خواهشا خواهشا شماهم خرمن کهنه به بادندید وبذاریدکنارهم خوشبخت باشن.وحتی اگه باهم مشکل هم دارن یاداشتن بابیان این مسائل به اختلاف بیشترشون دامن نزنید.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

اگه طلا رو واسه اون خریدین به خودش مربوطه چیکارشون کرده حتی اگه بندازه دور

اگه هم واسه اون نخریدین پس چرا عزت و احترامشو به اون میذارید میگید واسش طلا خریدیم اما در اصل اجازه طلا باید دست شوهر و خانواده شوهر باشه چون خریدنش!!!

نمیشه که من برم کادویی که ده سال پیش تولد کسی بهش دادم رو پس بگیرم بگم من خریدم 

اشکالی نداره چون این کادوها برای عروسه ولی خب گذشته ها گذشته بخاطر این چیزا کدورت ایجاد نکنید حتی ...

عزیزم این ادم الان به پدر من گفته باید یکی از خونه هات رو به نام شوهر من بزنی . از اینجا ادم میسوزه . 

عزیزم هم ازنظرشرعی هم ازنظرعرفی هدیه ای که به عروس داده میشه،عروس مالکشه ومیتونه بفروشه،میتونه هدیه ...

ما همون موقع فهمیدیم ولی اصلا چیزی نگفتیم حالا عروسمون میگه  پدرم باید یکی از واحدها رو به نام شوهرم بزنه

عزیزم این ادم الان به پدر من گفته باید یکی از خونه هات رو به نام شوهر من بزنی . از اینجا ادم میسوزه ...

عزیزم مگه برادرتون باشماهم خون نیست؟؟؟؟

چه اشکالی داره اگه پدرتون میتونه یه واحدبه اسم برادرتون بزنه؟

اون که نگفته بزنیدبه نام من!گفته بزنیدبه نام پسرتون.

ازاین جیب به اون جیب میره انگار.

بنظرم شماداریدنسبت به عروستون کم لطفی میکنید.

هرآدمی دوس داره یه ملکی به اسم همسرش باشه تابرای آینده خیالش راحت باشه.

شمابدت میادخانه به اسم همسرتون باشه؟؟؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
عزیزم مگه برادرتون باشماهم خون نیست؟؟؟؟ چه اشکالی داره اگه پدرتون میتونه یه واحدبه اسم برادرتون بزن ...

عزیزم خودشون خونه دارن دادن رهن الان دارن تو ساختمون پدرم  زندگی میکنن. همین پارسال پدرم تو خرید خونه کمکشون کرد . ۳۰ میلیون از ۴۰ میلیون ماشینشون رو پدرم داده . حالا اومده به پدرم میگه این واحد رو به نام شوهرم کن . پدرم قبول نکرده خالا رفته جند نفر از فامیل رو جمع کرده خونش پدرم رو هم صدا کرده که راصیش کنن خونه رو به نام بزنه . بعدش پدر من ۱ پسر داره ۲ دختر . اگه مالی به نام پسر کنه خب به نام دختر هم باید بکنه . نمیشه هر جی داره رو بره به پسر . بعدش این برادرم هر چی داره میزنه به نام زنش یعنی اگه این خونه رو هم پدر به نام برادرم بزنه ، برادرم میره میکنه به نام زنش البته به اجبار زنش اینوا گر رو میکنه . اون یکی خونش هم به نام زنشه