2777
2789
عنوان

حسودی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 24 پست

بگو مردا عاشق کمر باریکن مثل شوهر من که میمیره واسه اندامم.من یه بار با خواهر شوهرم بحثم شد اخه خیلی چاقه خیلی به خدا بدون اغراق میگم.بهش گفتم از سر تا پات عین مستطیله شبیه بشکه شدی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جالبه...زن داداش من به من اینو میگه!خودش بعداز زایمانش باوجود اینکه بچه شیر نمیداد ۲۰ کیلو چاق شده منو می بینه میگه وای لاغری اصلا بهت نمیاد.صورتت خیلی لاغر شده زشت شدی!اونموقع ها(بعداز زایمانم)که تپل بودی بهتر بودی!!!..

این دفعه گفت بگو هر کسی خوب میدونه برا خودش چی خوبه

یا بگو چشم عکس شما رو گذاشتم بغل اینه بعنوان هیکل ایده آلم

یا بگو ظاهر که مهم نیست،مهم عقله.شعور نباشه لاغری و چاقی و همه اینا مفت نمی ارزه 

یا بگو اتفاقا منتظر بودم ببینم از نظر شما چی خوبه کل زندگیم رو طبق خواست و اراده تو ببرم جلو

بگو توام یکم لاغر کنی بهتر میشی 

من اصلا جرات ندارم بهش چیزی بگم.با این که ده سال از من کوچکتره ولی اگه کوچکترین حرفی بزنم فورا چارتا بد و بیراه و طعنه و کنایه بارم میکنه.از ترس زبونش هیچی نمیگیم بهش.