2777
2789
عنوان

حسودی جاری

976 بازدید | 24 پست

ما چهارتا جاریم..من آخریم واندامم خوبه لاغر نیستم خیلی چاقم نیستم،جاری اولیم خوبه ،دومی هم کاری بم نداره اما سومی سروتهش یکیه وقد کوتاهه،،تپله..بعد تامنا میبینه میگه وااای زیادم لاغر خوب نیستا..جاری اولیم میگه اتفاق لاغری خیلی بهتره تاچاقی...نمیدونم تا اینامیگه چی بش بگم که بسوزه،،اندامم خوبه خدایی،54کیلوام.شکم ندارم...لباسا شیکم میپوشم میدونم از حسادتشه اما....ی جواب دندون شکن بدین بش بگم

خدایا منا به آرزوم برسون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم من و همسرمیم که از اندامم راضی هستیم نظر بقیه مهم نیست 😁

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بگو زیادی ام مثل شما چاق خوب نیست به فکر باش خوتو یکم جمع و جور کنی

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بگو اگه خیلی دلت میخاد مثله من باشی بی تعارف بگو عزیزم چون همیشه ادما به چیزایی که دوست دارن برسن و نمیتونن میگن بد 

حتما با لبخند و کاملا خونسرد بگو 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤