2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میدونم حرفم تکراریه ولی تولد توی این شرایط کار درستیه؟؟؟ اگه شهرتون سفیده اشکالش کمتره ولی اگ ...

حرفتون درسته.خانواده ی خودم و شوهرم رو جدا میگیریم.۱۱ نفریم

عزیزدلم اگه خدایی نکرده یکی از این ۱۰،۱۱ نفر ناقل باشن چی؟ بعدا عذاب وجدان نمیگیری عزیزات بیمار شن دور از جون؟ فقط یه ساله بخدا. والا تموم میشه تا سال دیگه. فقط یه سال تولد ۳ نفره بگیرین. بخدا اوضاع خیلی خرابه.😔😔

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
عزیزدلم اگه خدایی نکرده یکی از این ۱۰،۱۱ نفر ناقل باشن چی؟ بعدا عذاب وجدان نمیگیری عزیزات بیمار شن د ...

حرفت درسته.اما تا الان چندین بار همین تعداد دور هم جمع شدیم.این همه جمع شدن یه بار هم به خاطر بچه ی من جمع بشن.

حرفت درسته.اما تا الان چندین بار همین تعداد دور هم جمع شدیم.این همه جمع شدن یه بار هم به خاطر بچه ی ...

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم. بخدا قصد سرزنش نداشتم. فقط خواهرانه گفتم. تولد گل پسرت هم مبارک باشه. ایشاالله سالیان سال دور هم جشن بگیرینش.🥰🥰🥰

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم. بخدا قصد سرزنش نداشتم. فقط خواهرانه گفتم. تولد گل پسرت هم مبارک باشه. ...

ممنون عزیزم.انشاالله مشکلی پیش نمیاد.البته ما واقعا مراعات میکنیم.فقط خدا بهمون رحم کنه