2777
2789
عنوان

خانمهایی که کرونا گرفتن بیان

401 بازدید | 28 پست

من چند روز بود ضعف و بیحالی و پا درد داشتم امروز قفسه سینم میسوزه ولی تب و علائم دیگه ندارم کسی بوده فقط این علائم داشته و کروناش مثبت شده باشه؟

بله عزیزم علایم شما زیادم هست

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون تب؟

اره عزیزم 

درد عضلانی یا بیحالی به تنهایی خودش نشونه کروناست

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
الان هفت روز میگذره از دیدارم با شوهر خاهرم ک معلوم شد کرونا داره. الان گلوم یکم میسوزه . یعنی شروع ...

منم صبح گلوم میسوخت ولی چایی خوردم خوب شدم برای من با بدن درد و بیحالی شروع شد شمارو نمیدونم

من اول تب وبدن دردداشتم بعدخوب شودیهوبویایی وچشاییموازدست دادم بعدم تنگی نفس وسی تی دادمکه دیدم بعله ...

عزیز دلم من تاپیک در رابطه با راهکار برای بهبود کرونا زدم امیدوارم خوندن مطالب بتونه بهتون کمک کنه❤️🙏

💫❤بهترین حس دنیا رو از خدا بخواید❤🤗بعد ببینید چقد قشنگ جوابتون و میده💫❤پس با جون و دل به آنچه که می خواید فکر کنید💎💫
الان هفت روز میگذره از دیدارم با شوهر خاهرم ک معلوم شد کرونا داره. الان گلوم یکم میسوزه . یعنی شروع ...

ان شاالله كه نيست اما شما رعايت كنيد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر