2777
2789
عنوان

سحر و جادو

279 بازدید | 19 پست

سلام. شب همگی بخیر 

کسیو میشناسید بتونه سر کتاب باز کنه و باطل سحر انجام بده

حس میکنم سحر شدیم چند وقتیه خیلی ضرر و زیان مالی و جسمی بهمون میخوره خودم یه ماهه مریض بهتر نمیشم. برادر تو همین هفته دوست بار خورده زمین با سر و دست خونی اومده خونه چند بار تصادف کردیم. با اینکه هم نماز میخوایم هم قرآن. هم رعایت میکنیم اما افتادیم تو این سیکل تلخ که تمومی نداره خون هم کردیم دادیم بیرون ولی باز ادامه داره. کسی میدونه راهنمایی کنه 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من میشناسم  همشون این کار رو میکنن  برو تو یوتیوب بزن الرقیه الشرعیه بزار تو خونت پخ ...

اهاممنونم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
تازگی با کسی به اختلاف جدی خوردین که دلخوری براشون پیش بیاد؟؟ 

نه

دعای قاموس رو بخون قبل از دعای توسل توی مفاتیح هست خیلی خوبه حتما اول معنایش رو بخون برای خونه تون هم میشه سیر رو با سرکه جوشاند بعد بریز اطراف خونه هم بیرون هم داخل البته بعضی ها میگن با قلیاب و سرکه هم میشه 

دعای قاموس رو بخون قبل از دعای توسل توی مفاتیح هست خیلی خوبه حتما اول معنایش رو بخون برای خونه تون ه ...

قلیاب  چیه

والا ی بنده خدایی بود رفت پیش یکی براش باطل کنه ولی مبلغای بالا میگرفت دو تومن از دوسته من گرفت فقط 

در کل من فکر میکنم دعا و اینا وقتی ک بهش ایمان داشته باشی فقط درست از اب درمیان

مثلا اون چون مطمععععن بود سحرشده ک کارشو از دست داده رفت سحرشو باطل کرد میگفت ااخ دیدی تا سحرم باطل شد کار پیدا کردم در صورتی ک منی ک از دور شاهد ماجرا بودم دیدم خب رفت ی عالمه گشت با تلاش خودش  کار پیدا کرد!!

میگم این چیزا بیشتر جنبه روانی و اعتقادی داره 

اسپندو نمکم دود بده تو خونه ۴ قل و ایت الکرسی و استغفار زیاد بخون

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
والا ی بنده خدایی بود رفت پیش یکی براش باطل کنه ولی مبلغای بالا میگرفت دو تومن از دوسته من گرفت فقط& ...

چی بگم. ولی خب چشم زخم و اینا هم داریم روایت هم راجع بهش داریم. تو دوره ارشد هم یه استاد داشتیم روحانی بود میگفت سحر و جادو وجود داره و...  من خودم اعتقادی نداشتم تا حالا هم مراجعه نداشتم اما حرف آون استاد و بدبیاریای زیادمون این چند وقت به شکم انداخته

09189052389  با این شماره تماس بگیر ، اسمش سیدجلاله یا سید جمال یادم نیس. کارش حرف نداره، برات ...

ممنون