2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 19 پست
چی بگم. ولی خب چشم زخم و اینا هم داریم روایت هم راجع بهش داریم. تو دوره ارشد هم یه استاد داشتیم روحا ...

روایت ک اصن هیچی همش تحریف شدس یا من دراوردیه 

حالا شما ی مدت انرژی مثبت بده قرار نیس وقتی کارا بهمدیگه گره میخوره حتما ی سحر و جادویی باشه ک

الان خود من دو سه هفتس همس دارم بدبیاری میارم اصن انگارشانس باهام یار نیس باید بگم یکی منو دعا کردع؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طلسم به این راحتی نیست که. اگه طلسم بودین الان خواب راحت نداشتی. یکسره جن و بختک ... پلاقات می کردی و خواب های پریشون میدیدی و انرژی یدنت تخلیه می شد

شما دچار بدبیاری یا چشم زخم هستی

ولی در کل اگه هموز اعنقاد داری طلسم شدین تنها راه اسلامیش اینه ترتیل سوره بقره رو تو خونتون پخش کنید و همچنین گوشه گوشه خونتون ایت الکرسی بخونید

غروب ها اسفند دود کنید و یه ظرف سرکه رو کابینت همیشه داشته باشین. اینه های خونتون رو محدود کمید 

یا جق

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
عزیزم طلسم به این راحتی نیست که. اگه طلسم بودین الان خواب راحت نداشتی. یکسره جن و بختک ... پلاقات می ...

ممنونم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس