2777
2789
عنوان

اشتباه بزرگی کردم حالا چکار کنم؟

292 بازدید | 17 پست

بعد هجده سال مستاجری و بدبختی با یه دنیا قرررضض و وام و فلاکت یه خونه نقلی خریدیم بماند که پیر شدم، امروز که تحویل گرفتیم دیدم از هر طرف مشرف به چند خونه است یعنی به هیچ عنوان نمیونیم پرده رو کنار بزنیم کاملا داخل خونه رو همه میلینن،نگید که کور بودی مگه؟آره کور شدیم اون موقع انگار ندیدیم شایدم خنگ،حالا چه خاکی به سرم بریزم؟ ؟تا الان از بس زجر کشیدم و غر زدم دیگه نمیتونم پیش شوهرم گلایه کنم برچسب غرغرو و کم صبری رومه.واقعا چه خاکی به سرم بریزم؟

دلم برات تنگ شده حسین

الان بیشتر خونه ها اینجوری ان.پرده روشن بزن خونه تاریک نشه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما هم که خونه ویلایی داریم چرده کنار نمیزنیم

خراب میسه مدلش 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

صبر کن

خوبیاشو ببین و خداروشکر کن ک ب آسایش رسیدی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وا کل تهران اینجوریه انقدر دنبال بهونه برای خراب کردن حال خودتون نباشین ایراد بنی اسرائیلی چیه

یعنی به نظر شما این عیب بزرگی نیست؟چرا موقع دیدن خونه کور شدیم خداااااا؟؟؟

دلم برات تنگ شده حسین

عجله نکن اگه بهترین خونه ام می گرفتید زمانی می رسید از اون خونه زده می شدید. چند وقت بشینید حالا ان ...

ممنون که روحیه میدید. نظرتون درمورد شیشه سکوریت چیه؟

دلم برات تنگ شده حسین

ممنون که روحیه میدید. نظرتون درمورد شیشه سکوریت چیه؟

حالا اونم بزارید سر فرصت اگه وضعیت مالی خوب نیست میشه بر چسب مات کننده استفاده کرد.

بسته به همسایه ها اگر آزار دادن حتما حداقل یه برچسب می خواد