2777
2789
عنوان

افت بتا :(((

7440 بازدید | 22 پست

سلام. بعد از 6 ماه اقدام چقدر شاد شدم وقتی دیدم بی بیمچک مثبته. البته لک بینی داشتم. رفتم دکتر سونو کرد. گفت زوده چیزی پیدا نیست دو هفته دیگه بیا. بعد یه هفته رفتم پیش یه دکتر دیگه هم سونو کرد هم آز بتا گرفت گفت 44 است و بارداری. ولی چیزی پیدا نیست و 4 روز دیگه باید تکرار شه. امروز دوباره رفتم. بتا شده 38 :(( 

دکتر گفت هفته دیگه دوباره بیا بتا بده باید صفر شده باشه ... 

نه دوایی نه هیچی ... یعنی چی ... چرا اینطوری شد... :(((

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی من فقط خیلی کم لک دارم. خونریزی ندارم. دردم ندارم...

منم حدود یک هفته لک داشتم بعد افتادم به خونریزی تا ده روز 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
از کی لکه بینی داشتید؟ چند روز از موعدتون گذشته بود ک بتا کم میشد؟

من از روز اول لکه بینی داشتم. اصلا فکر نمیکردم باردارم. رفتم دکتر گفت احتمالا داری پری میشی. برو دو هفته دیگه بیا. اما در اون رو هفته پری نشدم. بی بی چک زدم مثبت بود. رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی پیدا نیست برو دو هفته دیگه بیا. دوباره لک داشتم. رفتم یه دکتر دیگه اونم سونو کرد گفت چیزی پیدا نیست. بعد بتا تیتر کرد گفت 44 است و بارداری. اما 4 روز دیگه تکرار کن. دیروز دوباره بتا تیتر دادم شد 38 :(( میگه داره میاد پایین. دوباره هفته دیگه آز بده ... خسته شدم... 😭😭

آیا نباید کاری کنم؟ وقتی سونو واژینال کردم و گفتن چیزی پیدا نیست آیا ممکنه خارج رحمی باشه؟

اصولا  بتا کم کم بیاد پایین ربطی به خارج از رحم نداره..

متاسفم برات پیش میاد برای خیلی از افراد تو بارداری اول..

ان شاء الله به زودی باردار میشی..🌹🌹

من قرار بود فردا برم دکتر. امروز زنگ زدن و کنسل کردن گفتن دکتر تا دو هفته نیست 😫 چی کار کنم؟ 

بتام 44 بود بعد 4 روز شد 39. قرار بود فردا بعد از یک هفته دوباره آز بدم که کنسل شد... چی کار کنم؟ خونریزی اصلا نداشتم این هفته ...اما هفته پیش قبل آز لک داشتم.

2790
2778
2791
2779
2792