2777
2789
عنوان

افت بتا :(((

| مشاهده متن کامل بحث + 7443 بازدید | 22 پست
کسی نیست؟

عزیزم خودت برو همون آزمایشگاه بگو تیتر بتا میخوام، اگر بالاتر رفت که خدا رو شکر اگر هم صفر شد کاری نمیخواد انحان بدی اما اگر پایین تر بود و صفر نبود برو پیس یک دکتر دیگه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام مجدد. 

من آخرین بار در 18 خرداد پریود شدم. حدودا 10 تیر لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت داری پریود میشی برو دو هفته دیگه بیا تا سونو کنیم دلیل لکه بینی روپیدا کنیم. منم اصلا پریود نشدم. بعد از دو هفته بی بی چک گذاشتم مثبت بود. رفتم دکتر گفت فعلا زوده. سونو کرد چیزی پیدا نبود. هفته بعد رفتم یه دکتر دیگه چون هنوز لکه بینی داشتم. سونو کرد چیزی باز پیدا نبود. تست بتا گرفت 44 بود. گفت 4 روز دیگه بیا. دوباره تست گرفت بتا شده بود 38. گفت داره سقط میشه برو هفته دیگه بیا باید صفر شده باشه. هفته بعد خورد به تعطیلات و برای 10 روز دیگه وقت دارم. در این مدت لکه بینی نداشتم اصلا و پریود هم نشدم. کسی نظری داره؟ آیا هنوز احتمال بارداری هست؟ یاسقط شده؟ آیا ممکنه بدون خونریزی سقط شه؟ دارم دیوونه میشم. نمیخوام باز برم تست بتا و سونو بدم. گفتم حداقل این ده روز هم بگذره بعد. اگر باردار باشم باید قلب تشکیل شده باشه. و اگر هم سقط باشه باید خونریزی داشته باشم. فعلا نه درد دارم نه خونریزی😕

نفهمیدی علت ضعیفی شده بوده؟ باردار شدید دوباره؟ اگه عاره چند وقت بعد؟

نه عزیزم نمیدونم چرا اینطور شده بود. ولی کلا دفع شد... 

اره عزیزم باردار شدم. الان پسرم ۱۵ ماهشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
2790
2778
2791
2779
2792