2777
2789

میخوام ب جای عروسی گرفتن فقط برم ارایشگاه و لباس عروس بپوشم عکس بگیرم .بدون جشن.

ولی جاریم گفت حیف پول بدی برا ارایشگاه خودم درستت میکنم

جاریم ۲۰سالشه فقط ی ذره بند انداختن ارایش خیلییییی خیلیییییی معمولی بلده ارایشاش داغونه همیشه سایه قرمز یا سبز و ابی میرنه کمک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه تاپیک زده بودن خواهر شوهرم چیه دنبال پر بازدیدین

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بگو عمتو ارایش کن😕😕بابا یه نه بگو تمام

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وا مگه رو دربایسی داری 

بگو نه میخوام برم ارایشگاه 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

قبول نکنیا 

ارایشگاه خوب برو

عکس برای یه عمر می مونه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره