2777
2789

ی مدتیه خیلی زندگیم ریخته بهم.. روحم کلافه س.. همه ش نا اروم و افسرده ام.. برای هممممه چیز نگرانم.. همش ب فکر مرگ اطرافیانم و خودمم.. یا مریض شدن... تازگیام خواب دندون پوسیده و ی دندون اضافیو دیدم.. همش میخوام با یاد خدا دلمو اروم کنم و واقعا هم اروم میشم.. اما دوباره افکار روانمو میریزه بهم.. دلم میخواد منم عادی و راحت زندگی کنم... الان چن روزم هست ک قرصای اعصاب دارم میخورم 😭 توروخدا ی دعایی بگید ک بلارو دور کنه.. ارامش بده و خودتون نتیجه گرفته باشید.. من هم با خدا حرف میزنم هم دعا.. شماام کمکم کنید خواهش میکنم

ان شاءالله به زودی آرامش به زندگیت سرازیر بشه

براتون صلوات میفرستم

لطفا شما هم واسه سلامتی پدرم دعا کن اگر تونستی💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم خواب دندون اضافه و پوسیده  یکی از اطرافیانت  باردار میشه .یعنی به جمعتون  یک نفر اضافه  میشه  نگرانی نداره و اینکه  استرس ضعف اعصاب میگیری،هزار مریضی  که  فکرشم  تو ذهنت  نمیاد ،فکرای  بد  رو  از خودت  دور  کن ،هرموقع  از این فکرا میاد تو سرم آیة الکرسی  بخون  قلبت آروم میگیره

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . .