2777
2789
عنوان

دلم برای کادر درمان میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 50 پست
کم اعلام کنن تعدادو میگن دروغه  زیاد بگن بازم میگن دروغه    

زیاده من خبر دارم، اوضاع خیلی داغونه داغون داغون

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شهر ما چون اشوب خیز هست داشتن رو به بنفش میبردنش از اشوب که رد شد داره سفید میشه😶😶😶😕😕

دقیقا شهر هایی که برای تجمعات اعتراضی فعالن اونا رو وضعیت قرمز اعلام میکنه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
چه حرفی میزنی من دیروز تو مطب بودم تمام مریضای که نوبت ویزیتشون بود کرونا داشتن

من یک بیمارستان میشناسم کل کادر درمان کرونا گرفتن و اوضاشون داغونه با اکسیژن نفس میکشن

نخبه هامونن اونا😭😭😭😭😭

استارتر شما هم شعور داشته باش کم نفرین کن چون بخودت برمیگرده

منکه توی خونم با یه بچه 3ساله

5ماهه خونوادمو ندیدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آمار فوتی امروز چندتا بود ؟

امار  تو  ضربدر 5کن😅 بخاطر یسری مساعل نمیگن مثل رای و تاسوعاو عاشورا و.... میگن ایران خیلی کمه

من یک بیمارستان میشناسم کل کادر درمان کرونا گرفتن و اوضاشون داغونه با اکسیژن نفس میکشن نخبه هامونن ...

شما نگران اونا نباش

خیلی ها رفتن و تورو هم به هیچ حساب نکردن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پدر منم کادر درمانه اینقدر نگرانشیم که خدا میدونه 😔خدا خودش مواظبشون باشه ،من که شبها خواب ندارم همیشه در حال ذکر گفتنم برای سلامتیش 😭😭

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
استارتر شما هم شعور داشته باش کم نفرین کن چون بخودت برمیگرده منکه توی خونم با یه بچه 3ساله 5ماهه خ ...

شعورتو داری اگه رعایت میکنی چرا بهت میخوره. پس حتما نمیکنی

شعورتو داری اگه رعایت میکنی چرا بهت میخوره. پس حتما نمیکنی

اره رعایت نمیکنم به تو چه

بی ادب

هرچی دوست داره میگه

ایشاله ایشاله ،هر کی رعایت نمیکنه همه ی اینکار هارو میکنه تو خونه ش بمیره وقت نکنه بیمارستان بره خست ...

بخدا بیمارستان‌ها خیلی وضعشون خرابه هیچکی جرات نمیکنه بره. حتا اگه مریضی دیگه هم داشته باشیم جرات نمی‌کنیم بریم بیمارستان. بدبختیم

بخاطر الکی گرفتن مردم

من خیلیا رو میشناسم میگن کرونا کجا بود و رعایت نمیکنن. 

همینا بیچارمون میکنن

عزیزم امار کرونا این روزا تابلو تابلو غیر واقعیه .الکی استرس ایجاد می کنند که مردم به فکر تجمعات اعت ...

دقیقاً فوتی هست ولی نه دراین حد که اینا میگن

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚