2777
2789
عنوان

دلم برای کادر درمان میسوزه

509 بازدید | 50 پست

الهی الهی که تن همشون سالم باشه

از بیماری بدور باشن الهی آمین. 

باسوادهای جامعه ما هستن اونوقت جون مارو اونا نجات میدن اونوقت جون خودشون در خطره 😪😪

الهی هر کی که رعایت نمیکنه کرونا بگیره نابود بشه فقط همیننننننننننن

هرکی عروسی میره هرکی مهمونی میره هرکی دورهمی داره هرکی باشگا استخر میره 

الهی که درد بگیره

دلم پره برای خانواده‌هایی که بچشون همسرشون کس و کارشون تو بیمارستانه شبو روز شیفته

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

آمین 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یکسری خر تو خیابون راه میرن دکترامون میمیرن

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

یکم فرهنگ داشته باشیم این بیماری مثل زامبی افتاده به جون همه، همین امروز خبر مرگ یکی دونفرو شنیدم شاخ درآوردم. 

بدونین که مرگ از ما هم دور نیست

تورو به قرآن رعایت کنید تا شرش کنده بشه

عزیزم امار کرونا این روزا تابلو تابلو غیر واقعیه .الکی استرس ایجاد می کنند که مردم به فکر تجمعات اعتراضی نباشند 

بهر حال تن و جان کادر درمان سلامت 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
والا یکسری خر تو خیابون راه میرن دکترامون میمیرن

خیییلی اعصابت خورده 😂😂😂

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
عزیزم امار کرونا این روزا تابلو تابلو غیر واقعیه .الکی استرس ایجاد می کنند که مردم به فکر تجمعات اعت ...

من امروز خبر مرگ یک رعیس اداره و یک پزشک شنیدم از غصه هم دارم میمیرم کم بگین دروغه کم بگین

خیییلی اعصابت خورده 😂😂😂

خیلی ناراحتم والا، برای خانوادم دور از جونشون نگرانم

بخاطر ندانم کاری مردم جون همه تو خطره