2789
عنوان

معما😒

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 35 پست
به نظرم اونی که اسمش و عوض میکنه باید جنبه این قضیه رو داشته باشه که خیلیا ممکنه به اسم جدید عادت نک ...

به نظرم ملت باید شعور اینو داشته باشن که وقتی کسی اسمش رو تغییر داد به اسم جدید صداش بزنن به خودشون این عادت رو بدن.کسی رو آزار ندن اینا فرهنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ملت باید شعور اینو داشته باشن که وقتی کسی اسمش رو تغییر داد به اسم جدید صداش بزنن به خودشون ...

لزوما به این نمیگن فرهنگ یا آزار دادن طرف مقابل  گاهی اوقات حافظه آدم یاری نمیکنه کسی رو که ۲۰ سال هر روز با یه اسم صدا بدی نمی تونی توقع داشته باشی فورا به اسم جدید عادت کنی 

خیلی از بزرگترا و حتی پدر بزرگ و مادربزرگا اصلا نمیتونن شاید هیچ وقت نتونن بنابراین اونی که اسمش و عوض میکنه نباید روی این قضیه حساسیت نشون بده یا بخواد بهش بر بخوره باید جنبشو ارتقا بده که سر یه صدا زدن با بقیه به مشکل بر نخوره

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣
بستگی به حساسیت طرف داره. من و دوستم همزمان اسمامونو عوض کردیم. اون همون روز مامانش زنگ زد به کل فام ...

مامان همین دوستم که گفتم هم به همه گفته ولی بعضیا دوسدارن اذیت کنن 

میگه خواهر زن داییم منو اسم قبلیم صدا زد منم جوابش ندادم کلا تصمیم گرفته بودم جواب اونای که اسم قبلم رو میگن ندم و ناخودآگاه جواب اونم ندادم آقا این مسئله بزرگ شده چون خواهره رفته به زن داییه گفته اونم اومده پیش مامان دوستم شکایت مامانشم گفته اون این حرکت رو بی احترامی میدونه اسم جدیدش رو بگید فلان کلا این زن داییه چرت وپرت پرونده که بی احترامی شما کردید اسم مادربزرگ رو عوض کردین ومن اسم قبلیه هرکی عوض کرده رو میگم هرکی میخواد ناراحت شه میخواد نشه وووووو

لزوما به این نمیگن فرهنگ یا آزار دادن طرف مقابل  گاهی اوقات حافظه آدم یاری نمیکنه کسی رو ...

اونی که اسمش رو تغییر میده ینی اسمش رو دوس نداشته که تغییر داده خب ؟ وگرنه قرار بود همه اسم جدید بگن  خب اونم تغییر نمیداد اگرم ملت از اول تحت فشار نباشن که اسم جدید رو بگن نخواهند گف چون این جریانا تو خانواده خود ما هم پیش اومده برا همون میتونم درک کنم حالا پیر ها کنار دیگه جوونا که نه

مامان همین دوستم که گفتم هم به همه گفته ولی بعضیا دوسدارن اذیت کنن  میگه خواهر زن داییم منو اس ...

والا ببخشید ولی زن داییش خیلی بیشعوره دیگه

بگو خیلی جوش اسم مامان بزرگو میزنی بذارش رو خودت

خب طرف حساسه دیگه چقد بدجنسی که به اسم جدیدش صداش نمیزنی

حالا یکی سهوا صدا نمیزنه فرق میکنه

اونی که اسمش رو تغییر میده ینی اسمش رو دوس نداشته که تغییر داده خب ؟ وگرنه قرار بود همه اسم جدید بگن ...

منم نگفتم اسمش و دوست داشته یا بقیه نباید به اسم جدید صداش کنن 

نمیدونم چرا اینقدر الکی جبهه گرفتی

گفتم باید با این قضیه کنار بیاد که اون اول کار ممکنه تا مدت ها به اسم جدیدش عادت نکنن و به اسم قبلی صداش بزنن. توجه کن " اون اوایل کار تا یه مدت" اول متن و بخون بعدش گارد بگیر 

در ضمن من خودم دور و برم پر از این افراده اینقدر دیدم که چشمم پره. هرکسی یه واکنشی نشون داده و اصلا برام مهم نیس واکنششون چی بوده. در هر صورت اونی که صدا میزنه تلاشش و میکنه که به اسم جدید باشه ولی اگه نشد طرف مقابل نباید رفتار بدی نشون بده از خودش.

لطفا ریپلی نکن 

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣
والا ببخشید ولی زن داییش خیلی بیشعوره دیگه بگو خیلی جوش اسم مامان بزرگو میزنی بذارش رو خودت خب طرف ...

دوستمم یه ذره درسته اشتباه کرده ،شاید خواهر زن داییشم سهوا صدا نزده ولی میگه کلا عادت کردم وقتی اسم قبلیمو میگن دست خودم نیس حس نمیکنم با منن انگار آدم دیگه رو صدا میزنن

دوستمم یه ذره درسته اشتباه کرده ،شاید خواهر زن داییشم سهوا صدا نزده ولی میگه کلا عادت کردم وقتی اسم ...

دوستتم باید کسایی که میدونه سهوا این کارو میکنن جوابشونو بده و با روی خوش بگه لطفا دیگه به این اسم صدام نکن

من که کلا تیریپ خنده برداشتم تا حالا سخت نگرفتم به کسی حتی به دوس پسرمم جریان اسم قبلیمو گفتم که اگه یوقت یه روزی ازدواج کردیم اینا اسممو صدا کردن شوکه نشه🤣 ولی حالا بعضیا حساس ترن دیگه

منم نگفتم اسمش و دوست داشته یا بقیه نباید به اسم جدید صداش کنن  نمیدونم چرا اینقدر الکی جبهه گ ...

نظر میدی نظر بشنو دیگه نمیخوای رپلای کنن خب وارد تاپیک نشو انگار کارت دعوت فرستادیم انقد بدم میاد یکی مینویسه رپلای نکن خودت حرفتو میزنی جوابتم ببین خب اگه نمیخوای چیزی بگن چیزی نگو پس.

گفتم ما تو خانوادمون همچین مشکلی داشتیم درکش میکنم کاملا، جبهه نمیگیرم .اونی که تلاش میکنه با اونی که کلا از اول تلاشی نکرده و به اسم قبل گفته فرق داره .ناراحتی کسی براتون مهم نیس؟!پس منم دیگه حرفی ندارم ب سلامت

دوستتم باید کسایی که میدونه سهوا این کارو میکنن جوابشونو بده و با روی خوش بگه لطفا دیگه به این اسم ص ...

آخه میدونی شمارو نمیدونم ولی دوستم سالها از بچگی با اسمش مشکل داشته نخواستن عوض کنن حالا ازدواج کرده عوض کرده میگه مادرشوهرم خیلی کم اسممو میگه بقیه وقتا کلا اصلا اسمم رو صدا نمیزنه😐اقواممون بعضیا ولی بعضی دیگه که فک میکردم خوبن تو زرد دراومدن دلش شکسته سخته واقعا شاید به نظر مشکل بزرگی نباشه ولی واقعا میفهممش