2789
عنوان

معما😒

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 35 پست
نظر میدی نظر بشنو دیگه نمیخوای رپلای کنن خب وارد تاپیک نشو انگار کارت دعوت فرستادیم انقد بدم میاد یک ...

وقتی تاپیک میزنی یعنی شما بقیه رو دعوت به حضور در تاپیک کردی بنابراین نمیتونی اعتراضی داشته باشی وقتی هم که کامل کامنت طرف و نمیخونی و جواب میدی اگه ریپلی نکنی خیلی بهتره

در هر صورت جواب هایی هم که میدی والا هیچ ربطی به پست هایی که من گذاشتم نداره 

من میگم کسی که اسمش و عوض کرده تا یه مدت نباید حساسیت نشون بده شما داری ببخشیدا خودت و میکشی که ثابت کنی نه حتما باید چون یه نفر اسم قبلیش و صدا زد ناراحت بشه و محل نده

من میگم اگه کسی نتونست اون شخص باید از قبل فکر اینجا رو میکرد شما بحث تلاش کردن و نکردن و میکشی وسط

به من چه اصن هرکی هرچی دوست داره صدا کنه هرکی هم هرچی دوست داره جواب بده

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣
آخه میدونی شمارو نمیدونم ولی دوستم سالها از بچگی با اسمش مشکل داشته نخواستن عوض کنن حالا ازدواج کرده ...

خب گفتم که اونایی که "عمدا" این کارو میکنن عوضی هستن و دوستت میتونه پشتشو بکنه بهشون بشینه🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی تاپیک میزنی یعنی شما بقیه رو دعوت به حضور در تاپیک کردی بنابراین نمیتونی اعتراضی داشته باشی وقت ...

دوست گلم شما نوشتی واکنش افراد برات مهم نیس ینی وقتی ببینی کسی از صدا نزدن به اسم جدیدش ناراحت میشه شما برات مهم نیس؟کار خودت رو میکنی؟

من نمیخوام از دوستم دفاع کنم بالاتر هم نوشتم کارش اشتباهه ولی اینم میدونم که بعضی افراد واقعا عمدی میخوان اذیت کنن دوستم وقتی گف خواهر زن داییش به اسم قبلیش صدا زده با خودم گفتم حتما سهوی بوده ولی وقتی گف خود زن داییش به مامانش اونطوری گفته گفتم پس شاید اونقدرا هم سهوی نبوده .بعضیا راحت دل میشکنن  واقعا صدا زدن به اسم جدید انقدر سخته که ارزش ناراحتی طرف مقابل رو داشته باشه؟!هرکسی اختیار اینو داره اسمش رو عوض کنه، اعضای بدنش رو جراحی کنه وووووو اونوخ یکی به خودش اجازه میده بگه بی احترامی کردی .من با این دوستم خیلی صمیمی هستیم جاهایی که باهاش بودم میدونم مردم چیا گفتن اصلا توجه نمیکنن چی زبونشون میارن  اینم حساسه ناراحت میشه هرکی یه اخلاقی داره خب

دوست گلم شما نوشتی واکنش افراد برات مهم نیس ینی وقتی ببینی کسی از صدا نزدن به اسم جدیدش ناراحت میشه ...

احتمالا بد منظورم و رسوندم عزیزم من گفتم برام مهم نیس منظورم این نیس که ناراحت شدن اون مهم نیس برام منظورم اینه که اگه واکنشی نشون داد من به دل نمیگیرم 

در هر صورت بازم میگم (فارغ از اینکه کسی بخواد عمدا اسم رو صدا نزنه) کسی که اسمش رو عوض میکنه تا یه مدت باید این احتمال رو بده که ممکنه بقیه به اسمش عادت نکنن و به اسم قبل صداش بزنن میتونه ناراحت بشه ولی درست نیس بخواد محل نده یا رفتار بدی از خودش نشون بده

از این کاربری دو تا خل و چل استفاده می کنن😁 بنابراین توهم سوتی گرفتن نزنین🤣