2777
2789

امروز ۱۸هفته رفتم آنومالی دوتا دختر ۱۲و۷ ساله دارم خداروشکر هیچ وقت ناشکر نبودم این یکی بارداریم بدون برنامه ریزی پیش اومد حقیقتش ته ته قلبم میخواستم که پسر باشه ولی خدا خواسته تا این کوچولومم دختر باشه

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکت باشه دختر برکت خونه است اگر پسر میخای حتما باید ای وی اف کنی که خطا نداشته باشه اینجوری ممکنه بعدی هم دخملی ناز بشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

برا آیندشون خوبه

ما سه تا خواهریم  واقعا احساس تنهایی نمیکنم  انگار سه تا دوست سه تا رفیق همه خدا رو شکر میکنم  هر کی میاد خونتون میگه چقد خوبه تو خونه دختر باشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
هفته ی ۱۸ که دیگه خطا نداره درسته؟؟؟

وای خیلی قشنگه بخدا سه تا دختر ...مبارکت باشه....خواهر منم سه تا دختر داره ماشاللهدوتا از دختراشم بزرگن.. انقدر که باهم میگن میخندن کیف میکنن...خونه ای که دختر داره خیلی باصفاست

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤