2777
2789
عنوان

سومین هدیه ی خداوند به من یه دختر کوچولوی دیگه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3826 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر خطا نداره ولی باید پیش یه سونوگرافی ماهر بری. اگه خیلی مطمئن نیستی یه سونوگرافی سه بعدی برو  ...

خیلی خیلی بداخلاق بود من اصافه وزن دارم دوسه تا حرکت زد به خاطر اصافه وززنم خیلی دلم شکست ولی چیزی نتونستم بگم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

عزیزم من احساستو میدونم ادم دوس داره هم دختر هم پسر...ولی حکمت خدا فراتر از درک ماهاست...انشالله خیلی خوش قدم باشه...منم یه دختر دارم همیشه دوس داشتم یه دختر ویه پسر داشته باشم...ولی دومی هم دختر جلوگیری داشتم وحامله شدم...بعدم همه وحتی ته دل خودم حسم میگفتن پسره...سونو ان تی هم احتمال پسر داد انا انورمالی دختر شد...یه ماه ناراحت بودم با اینکه تو خانواده ما اصلن جنسیت وتبعیض معنا نداره یعنی خانواده خودم خوشحال بودن خانواده شوهرم ته دلشون پسر میخاست بازم شاد بودن اما فامیل دور تر وهمسایه ها اینقد نیش زدن یه ماه افسرده بودم...اما الن فقط میگم خدایا منو ببخش

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

دوست من امروز فهمید باز پسر داره برا بار چهارم... انبار رژیم و اینارم رعایت کرده بود خدا خواست دیگه. همون که خدا بخواد بهترینه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
مبارکتون باشه عزیزم منم سه تا دارم هرستا پسره منم مثه شما دوست داشتم آخری دختر باشه ولی خدا خواست پس ...

سالم باشن ان شاالله خدا حفظشون کنه

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

چه عالی خیلی از عنوانت خوشم اومد افرین .واقعا خدا بهت بهترین نعمت رو داده دخنر برای خانواده مثل یه گنج گرابهاست که شما سه تا گنج داری شک نکن خدای مهربون بهتر صلاح نو رو میدونسته که بهت دختر داده جتما تو زندگیت تاثیر گذاریشون بهتر و بیشتر خوشبخت بشن ان شالله

زندگیتون پر از نعمت میشه

ان شاالله دخترام خیلی خیلی خوشحالن میگن بریم لباس واسباب بازی بخریم براش

خدا خیلی دوست داره که رحمت برات میفرسته

خوش قدم باشه

من هم پسر دارم هم دختر هر دو رو خیلی دوست دارم ولی دختر یه جورایی همدممه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خیلی خیلی بداخلاق بود من اصافه وزن دارم دوسه تا حرکت زد به خاطر اصافه وززنم خیلی دلم شکست ولی چیزی ن ...

وا چه حرکتی زد؟عجبا

منم‌دختر دارم واقعا هم دختر شیرینه. بنظرم اکثرا خونواده شوهر دوس دارن پسر داربشی. ولی سلامتی مهمترین چیزه