2777
2789
عنوان

زندگی مجردانه

832 بازدید | 125 پست

برای یه دختر از نیمه اول دهه شصت که همیشه ته دلش فکر می کردم آخرش ازدواج هست و در عین حال اینقدر بد زندگی متاهلی رو از اطرافیانش شنیده بودم که هر عروس بزک کرده ای رو دیده ته دلش گفته، خوشگلش کردن تا گولشون بزنن و بدبختش کنن، 

دست و پای عجیبی می زدم بین خواسته احساسی و غریزی و منطقی که می ترسوندم از ازدواج که شبیه افسار به گردن زنها می افتاد تا خفه اشون کنه! 

از ۲۸ سالگی به بعد حس ناشناخته ای داشتم، احساساتی که قبل تر تجربه نکرده بودم، ترس از تنهایی و تنها مردن و همدمی برای آخر عمر نداشتن هم اضافه شده بود به خواسته های عاطفی و احساسی و در عین حال منطقم هم سفت و سخت تر و خشک تر شده بود.

خودم رو گم کرده بودم، یه افسردگی از نوع جدید بود، قبلا برای آرزوها و هدف هام برنامه ریزی داشتم و منسجم تلاش می کردم و حالا احساس می کردم گرفتار یه دایره زمانی نامتناهی از تنهایی و وقتی که هست شدم، غافل از اینکه روزای عمرم می گذشت و گاهی هم به این فکر می کردم که چی!

بعد هفت هشت سال بلاتکلیفی بین باوری که از خودم داشتم که حتما باید ازدواج کنم و این امر یه اتفاقی هست که بالاخره توو عمرم می افته و پذیرش اینکه شاید تا همیشه مجردم، تووی یه حالت خلسه و بلاتکلیفی گرفتار بودم.

حالا با زندگی مجردانه بیشتر کنار اومدم و خب تووی دست و پا زدن هام بهترم شناختمش، حالا از شما می پرسم و راستش می خوام ایده و انگیزه بگیرم، اگر قرار بود مجردانه زندگی کنید، چه هدف هایی رو برای ادامه زندگی انتخاب می کردید که روزاتون بیهوده نگذره و احساس ناتمام و ناکامل بودن نکنید؟!

#گل_پری

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه هیچوقت زندگی اینجوری رو قبول ندارم

وقتی داخلش باشی 

بحث قبول داشتن نیست

بحث این هست که این زندگی مقابلت هست و حالا می خوای به خودت زهرش کنی یا راه بهتری هم می توونه باشه تا انتخابش کنی؟

رو شغل و درامد زایی فکر کن ...یه جوری که از نظر مالی مستقل باشی این خودش خیلی روحیه و اعتناد به نفس میده ...به خودت برس ...از بهترین خوراکی ها و پوشیدنی ها تا تفریحاتی که دوست داری ...وقت بزار رو مهارت های جدید اولش شاید سخت باشه ولی بعدش میبینی با همون یه ذره یه ذره تهش کلی چیز به دست اوردی ...رابطتتو با خدا بیشتر کن ...تو فرض کن ازدواج کرده بودی طلاق میگرفتی یا خدای نکرده همسرت فوت میکرد فک نکن چیزی رو کم داری که ازدواج نکردی ...حضرت معصومه‌ چیزی کم نداشت ...ازدواج کردن هم درسته خوبیای خودشو داره ولی فرضا مث رفتن به دانشگاست ...کسی نره نمیمیره مسیز زندگی ادما متفاوته ...من البته خودم‌مجردم و به تازگی هم دلمو شکوندم 

وقتی داخلش باشی  بحث قبول داشتن نیست بحث این هست که این زندگی مقابلت هست و حالا می خوای به خو ...

میدونی زندگی مجردی منظورم اینه اینکه برم جدا واسه خودم تک و تنها زندگی بکنمو قبول ندارم ولی با پدر و مادرم میموندم

یکم دختر باشی مجرد و بخوای سفر بری سخته ولی خب باید یه فکر اساسی راجع بهش بکنم

الان که دیگه همه با تور سفر میکنن هم امنیت داره هم خوش میگذره....بخصوص برا خانوما

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
من خیلی خیلی دوس داشتم تا اخر عمرم مجرد باشم و برای خودم باشم ولی حیف ک عاشق شدم😧

شاید هر آدمی در مقطعی از عمرش حس عاشقی رو حتی در خودش تجربه کنه

ولی خب برای برخی ممکنه ازدواج به هیچ صورتی شکل نگیره چه با عشق، چه بی عشق