2821
2789

سیب زمینی و مرغ با هم ریختی؟راست میگی؟

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

دوسه ساعت 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ابگوشت مرغ درست نکردم اما خوراک مرغ رو من پیاز و با مرغ تف میدم یه کم رب و نمک و زرچوبه و فلفل و پودرسیر بعد ابجوش میریزم تا مرغ بپزه بعد اخرش سیب زمینی رو سرخ میکنم بهش اصافه میکنم اگه ابدار دوست داشتی ابش و نذار بره اما کم اب دوست داشتی بذار ابش تبخیر بشه

من درست میکنم از آبگوشت گوسفندی هم خوشمزه تر میشه اول پیاز رو کمی تفت بده مرغ بریز و زردچوبه و نمک قشنگ بزار کمی مرغ سرخ بشه و بعد رب و آب داغ .بعدش بیست دقیقه آخر سیب زمینی و غوره کمی میریزم و ی دونه لیمو عمانی توش پودر میکنم.خوشمزه میشه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
من درست میکنم از آبگوشت گوسفندی هم خوشمزه تر میشه اول پیاز رو کمی تفت بده مرغ بریز و زردچوبه و نمک ق ...

آها نیم ساعت آخر م دوتا گوجه سالم میندازم توش