2777
2789

سیب زمینی و مرغ با هم ریختی؟راست میگی؟

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

دوسه ساعت 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابگوشت مرغ درست نکردم اما خوراک مرغ رو من پیاز و با مرغ تف میدم یه کم رب و نمک و زرچوبه و فلفل و پودرسیر بعد ابجوش میریزم تا مرغ بپزه بعد اخرش سیب زمینی رو سرخ میکنم بهش اصافه میکنم اگه ابدار دوست داشتی ابش و نذار بره اما کم اب دوست داشتی بذار ابش تبخیر بشه

من درست میکنم از آبگوشت گوسفندی هم خوشمزه تر میشه اول پیاز رو کمی تفت بده مرغ بریز و زردچوبه و نمک قشنگ بزار کمی مرغ سرخ بشه و بعد رب و آب داغ .بعدش بیست دقیقه آخر سیب زمینی و غوره کمی میریزم و ی دونه لیمو عمانی توش پودر میکنم.خوشمزه میشه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
من درست میکنم از آبگوشت گوسفندی هم خوشمزه تر میشه اول پیاز رو کمی تفت بده مرغ بریز و زردچوبه و نمک ق ...

آها نیم ساعت آخر م دوتا گوجه سالم میندازم توش