2777
2789
عنوان

ازدواج ....⁦

254 بازدید | 45 پست

بچه ها بنظرتون ازدواج سنتی خوبه یا اینکه آدم با دوست پسرش ازدواج کنه من خیلی از بدیایی ازدواج از هردو روش شنیدم خودم اهل دوست پسر این چیزا نیستم ولی خیلیا رو دیدم دوست پسر داشتند همش در رفت آمد کادو اینا آخر سنتی انتخاب کردن خیلیم زندگیاشون خوبه از اون عذابایم ک میگن اونایی که دوست پسر داشتنم ندارن پ همش الکیه که دوست پسر بده و اینا ⁦؟؟؟؟؟☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

من خودم  ۲سال دوست بودم الان عقد کردیم خداروشکر عالیهههههههههه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دوش محاسن و معایب خودشو داره 

به نظر من تو این کشور با عرف پیچیده و مسخره ای که داره حد وسط خوبه یعنی حتی اگر سنتی اشنا شدن وقت برای شناخت کافی بذارن و معاشرت درست داشته باشن و اگرهم  دوستی بود خیلی زیاده روی نکنن که وابسته عاطفی بشن و حتما روی شناخت تمرکز کنن 

که بعد هی نگن ازدواج هندونه دربسته ست چون چیزی که بستت بوده چشم های خودشون بوده 

ادم چندبار با یک نفر معاشرت کنه از غذا خوردنش رانندگیش و حتی عادت های رفتاریش کلی چیز دستش میاد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
هر کدوم معایب خودشو داره،به نظرم سنتی با شناخت کامل بهترینه

نظر خودمم همینه بنظرم خانواده ام که طرفو بشناسه به آدم کلی کمک می‌کنه برای رسیدن به شناخت طرفو خانوادش