2777
2789
عنوان

تکرر ادرار

306 بازدید | 32 پست

بچه ها امروز روز سومه که من صبحها از شدت دستشویی از خواب بیدار میشم ولی موقع خارج شدن ادرار درد دارم و حس میکنم مثانم خوب تخلیه نمیشه تو کل روز هم این حس باهامه خیلی حس بدیه یعنی چی میتونه باشه؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار نیستی

فکر نکنم!

ممکنه از علائم بارداریه؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
بابد بری دکتر دیگه ، ازمایش میخواد  سونو و ... کلی دنگ و فنگ ، تازه اگر دردتو بفهمن

مورد مشابهی دیدی شبیه من باشه؟

بهتره بری پیش دکتر عزیزم شاید عفونت ادراری داشته باشی برو یه آزمایش بده

میگن عفونت ادرار سوزش و خارش هست من اون ناحیه که درد میگیره انگار یه چیزی جلوی مجرای ادراری رو گرفته

فکر نکنم! ممکنه از علائم بارداریه؟

من باردار بودم نمیدونستم ساعت ۵ صبح مثانه ام میترکید انقد پر بود دوباره ۸ صبح وحشتناک. همش میگفتم کلیه هام خراب شده باید برم دکتر😂بعد استفراغ و معده دردم شروع شد کلی گلابی و زعفرون خوردم گفتن مسموم شدی یه هفته بستری شدم. خاک بر سرا هیچ گس نفهمید شاید حامله ام. 😅بعد اومدم خونه همش میگفتم حالم خوب نیست انگار غذا تو معدم هضم نمیشه همشم تهوع دارم رنگم پریده بود بدنم کم اب شده بود وزن کم کزدم. شوهرمو مادرم گریه میکردن فک میکردن یه بیماری چیزی دارم

روانشناسی کودک
آره من....یه ساله درگیرشم😔

مشکل از چیه؟ رفتی دکتر؟ چی گفت؟ علائم شبیه منه؟

من هم باراها اینجوری شدم ترسیدم سنگ کلیه یا سنگ مثانه باشه بعد باکلی تحقیق مت‌وجه شدم از قرصLD ک الان دوسه ساله میخورم یکم خیالم راحت شد ولی گاهن دارم درد وتکرر ادرارو جوری ک نرسیدم به دستشویی🤦🏻‍♀️

آره از علائم بارداری میتونه باشه

آخه من هنوز به موعد پریودم نرسیدم هفته دیگه باید بشم 

چون شنیدم بچه که تو ماههای آخر بارداری میشه به واژن فشار میاره و این حس رو داری آخه اونموقع خودمم تجربش کرده بودم

میگن عفونت ادرار سوزش و خارش هست من اون ناحیه که درد میگیره انگار یه چیزی جلوی مجرای ادراری رو گرفته

آره ولی واسه هر کسی متفاوته

بعضی موقع اصلا علائم نداری

ولی واسه اینکه خیالت راحت باشه که چیزی نیست یه دکتر برو

الانم تا میتونی هی آب بخور و برو دستشویی

اینو یبار یه دکتر داخلی بهم گفت