2777
2789

من صبحا تهوع ندارم امروزر7 هفته ام. صبونه کامل میخورم. گوشت هم میخورم. بیشتر دلم شوری میخاد. یهو ضعفم میزنه باید ی چیزی شیرین مثه موز بخورم. سر انگشتای پام سرده. نینیمم حس کردم چپمه هنوز سونو نرفتم. پوست دستامم خشک شده. 

علائمت تا حدودی شبیه بارداری های منه البته من از صبح تا شب تهوع شدید داشتم.پسرن بچه هام

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز زوده برای علائم یه سری علائم پسرو از اینترنت سرچ کردی توهمشونو زدی 

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

شاید پسر...

هرچند این چیزا واکنش بدن به هورمون hcg ربطی به جنسیت نداره! ولی من اینطوری نبودم میگم شاید پسر 😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

منم مث توخیلی دوست دارم بدونم 🥺

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

تو بدن های مختلف فرق میکنه.

مثلا میگن تهوع نداشته باشی پسره ولی خواهر شوهر من بنده خدا از دست تهوع و استفراغ مرد و زنده شد ولی بچه ش پسر بود.

یا اینکه میگن هفته های اول اگه سمت راست باشه پسر و سمت چپ باشه دختر.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

من تمایل به چیزای شیرین داشتم بچمم طرف راست بود 

کل روز رو تهوع داشتم 

البته ۸ هفته فهمیدم باردارم ...بچم پسره😊

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من تمایل به چیزای شیرین داشتم بچمم طرف راست بود  کل روز رو تهوع داشتم  البته ۸ هفته فهمی ...

معمولا میگن تمایل پسر دار ها به شوری و ترشیه ولی من تا جائیکه دور و برم دیدم برعکس بوده. خواهرهام و خواهر شوهرم مثل شما شیرینی دوست داشتن ولی بچه هاشون پسر بود.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
معمولا میگن تمایل پسر دار ها به شوری و ترشیه ولی من تا جائیکه دور و برم دیدم برعکس بوده. خواهرهام و ...

آره ...اصلا به این چیزا نباید دقت کرد چون هر بدنی با بدن دیگه فرق میکنه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘