2789
عنوان

زندگی مجردی

343 بازدید | 26 پست

از وقتی خودم رو به عنوان یه انسان شناختم، حدود پنج شش سالگی، دلم می خواست بزرگ بشم تا ازدواج کنم. نمی دونم جبر جغرافیایی باعثش بود یا احساساتی بودن خودم.

البته آرزوها و هدف های دیگه ای هم داشتم اما همه چی تحت الشعاع ازدواج کردن قرار می گرفت.

‌تا سال‌ها مجرد بودنم اذیتم می‌کرد، خیلی زود دوستان دبیرستانیم ازدواج کردند، بعد از اون برخی دوستان هم دانشگاهیم دوست پسر داشتن و کم کم اونها هم ازدواج کردن و خب به نوعی مسیر زندگیم ازشون جدا شد و احساس می‌کردم دایره ارتباط عاطفیم داره کوچیک کوچیک‌تر میشه.

الان اما سعی کردم به نکات مثبت زندگی مجردی هم فکر کنم، مثلا به اینکه زمان بیشتری دارم که می توونم به کام خودم تلخ کنم یا با برنامه ریزی به خودم کمک کنم که حتی الامکان مفیدتر بگذره.

می خوام بگم آرزوهام رو وقتی در مسیر ازدواج چیده بودم، به هر هدفی هم که می‌رسیدم بازم حس می‌کردم ناقص و ناتمامم، چون بازم مجرد بودم.

حتی وقتی کم کم این فکر باورم شد که ممکنه هرگز ازدواج نکنم، تا سال‌های سال غمگین و سردرگم بودم، انگار بخشی از خودم رو گم کرده بودم یا بی معنا شده بودم.

ولی الان تصمیم دارم به این فکر کنم که ممکن هست این مجرد بودنم حتی بیشتر هم طول بکشه و حتی تمام فرصت زندگیم رو احاطه کنه؛ پس بهتره مجردی غیرقابل پیش بینی در کودکیم رو بهتر بشناسم و باهاش خو بگیرم و طوری برنامه ریزی کنم و به زندگی نگاه کنم که شادتر و مثبت اندیش تر باشم.

#گل_پری

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖

ازدواج فقط یک انتخاب و تمام آینده آدم نیست 🥰

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم مث تو فکر میکنم و دارم با مجردیم خو میگیرم

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️

دیشب فیلم لبخند مونالیزا رو دیدم چقدر خوب بود

اکثر دخترها از بس از کوچیکی بهشون گفتن باید یه روزی عروس بشی و لباس عروس تنت کنی و این مهمترین کار زندگیته، دیگه هیچ موفقیتی انچنان براشون لذت نداره

فقط ازدواجه که بزرگترین موفقیته

_آبنبات هستم_

دوستی عمیق و پایدار خوبه.متاسفاته هرچی رو کاغذ میاد گند زده میشه توش.جای شما بودیم با یه آقای باشخصیت دوستی عمیق و پایدار برقرار میکردم.تا همچین آدمی رو پیدا نمیکردم تنهایی رو ترجیح میدادم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ