2789
عنوان

زندگی مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست
زندگی مجردی با روح و ذات انسان سازگار نیس اگه کسی بگه مجردی بهتر از متاهلیه نرمال نیس به نظرم

یه فیلمی تام هنکس بازی کرده بود که زندگی عاشقانه و خوبی داشت و مسئول اداره پست بود، هواپیماش سقوط کرد و همه مردن و فقط نام اسیر یه جزیره متروکه شد

سخت به اون زندگی خو گرفت و عادت کرد ولی با تمام مشکلات دست و پنجه نرم کرد و سعی کرد امید رو در خودش زنده نگه داره 

تا وقتی زنده ایم اگر با توجه به شرایطمون به زندگی مثبت نگاه کنیم حتی سختی ها هم با گشایش بیشتری سپری میشه

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖
حس میکنم هرچی سنم بالاتر میره تمایلم به ازدواج هم کمتر میشه

نی نی سایت باعث شده دلتنگیم از تنهایی هم کمتر بشه، چون نیازم به حرف زدن از احساس و.... رو تا حد خیلی زیادی برطرف می کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستی عمیق و پایدار خوبه.متاسفاته هرچی رو کاغذ میاد گند زده میشه توش.جای شما بودیم با یه آقای باشخصی ...

توبه کردم که دگر می نخورم بار دگر 

جز امشب و فردا شب و شب های دگر🤭

یه فیلمی تام هنکس بازی کرده بود که زندگی عاشقانه و خوبی داشت و مسئول اداره پست بود، هواپیماش سقوط کر ...

درسته منظور من این بود که اگه طرف شرایط ازدواجو داشته باشه ولی بگه زندگی مجردی بهتره من اونو گفتم که به نظرم نرمال نیس

وگرنه اگه شرایطشو نداشته باشه ولی دلش بخواد ازدواج کنه اون بحثش جداس

مثال شما بیشتر شبیه حالت دوم بود یعنی کاری از دستش برنمیاد ولی اگه دست خودش بود اون زندگی رو ترجیح نمیداد

دیشب فیلم لبخند مونالیزا رو دیدم چقدر خوب بود اکثر دخترها از بس از کوچیکی بهشون گفتن باید یه روزی ع ...

حق با شماست تا سالهای سال واقعا فکر نمی کردم سرنوشتی بغیر از ازدواج هم ممکنه در طالعم نوشته شده باشه

من برعکس تو میخواستم ۳۰ به بعد ازدواج کنم و داشتم از ایران میرفتم که یهو زرت عاشق شدم 😂 وللییییی سر ...

یه خانمی چند وقت پیش می گفت دیدید آدمای متاهل چون فکر می کنند وقت کم میارن از آدم های مجرد همسن و سالشون همیشه جلوترن 

در بسیاری موارد اینطور هست

ولی خب اگر قبول مجردی اگر باعث پذیرش یاس و شکست بشه می توونه تا سالها بیهودگی و رخوت و تنبلی رو رقم بزنه

بنظرم یه زمانی میومد که کسی که سن بالل مجردبود بهش بانگاه تعجب میکردن الان منم همینم

منم دلم برای معلمای مجردم می سوخت و به این فکر می کردم بیچاره ها هیشکی دوسشون نداشته‌

الان گاهی این نگاه رو توو آدمای کم سن و سال تر از خودم نسبت به خودم حس می کنم ولی واقعیتش اینه که اونقدرام از این مجردی پیش آمده در هفتاد درصد مواقع ناراضی نیستم. پیشامدی هست که کم کم دارم می پذیرمش

یه خانمی چند وقت پیش می گفت دیدید آدمای متاهل چون فکر می کنند وقت کم میارن از آدم های مجرد همسن و سا ...

کلا در بند مجردی و متاهلی نباش هدفای خودتو داشته باش من از مجردیم یه کار میخواستم بکنم میگفتن فردا متلهل بشی شوهرت نمیذاره ولی من همیشه عقیدم اینه که کسی ک منو میخواد باید هدفامو بیشتر از من دوس داشته باشه چون میدونه برام مهمه . توام کار خودتو بکن یکیم ک پیدا شد باید تورو با هدفات بخواد 

❤💍
حق با شماست تا سالهای سال واقعا فکر نمی کردم سرنوشتی بغیر از ازدواج هم ممکنه در طالعم نوشته شده باشه

اکثر دخترها متاسفانه همینطورن

ولی خب باید سعی کنیم خودمون مطالعه کنیم و اگاه بشیم 

_آبنبات هستم_