راستش من میخوام منو راهنمایی کنین که چطور همسرمو راضی کنم که به پدرش دیگه پول نده. الان که ما تو دوران نامزدی هستیم از اوایل عقدمون پدرشوهرم اینا هر چی کردن با درآمد همسرم کردن الان هم که عادت کردن من ترسم از اینکه بعد اینکه به خونه زندگیمون هم بریم بازم از شوهرم پول بگیرن آخه از موقعی که همسرم کار میکرده زندگیشونه می چرخونده اونا هم که پرتوقع شدن در این وسط من چیکار کنم؟!
از همین الان رک و راست بی رو دربایستی بش بگو نمیخوام پول به بابات بدی ببین اگ این قضیه خیلی برات مهمه یا الان حلش کن یا کلا نامزدیتو بهم بزن چون بعد ازدواج حل نمیشه و اگ پولشون نده اونا از چشم تو میبینن و ارامشتو بهم میزنن و این قضیه خوره روحت میشه تا اخر عمر تو یا اونا البته بستگی به خانوادش داره ک چجور ادمایین
من اینجوری نه ولی مثلا اگه یه جا خانوادش براش خرج میکردن بعدااین کارمیکرد پس میگرفتن ازش.یاهمونو یا ...
مثلاً منم یه مثالی بزنم تو دوران نامزدی میدونین که توی روزای خاص مثل عید قربان و فصل میوه های نوبرانه واسه عروس غنچه میبرن خانواده شوهرمم هر چی واسم بگیرن از شوهرم پولشو میگرن من که توی این چند ماه ندیدم یک قرون از جیب خودش واسه من که عروسشم خرج کنه
مثلاً منم یه مثالی بزنم تو دوران نامزدی میدونین که توی روزای خاص مثل عید قربان و فصل میوه های نوبران ...
جوش نزن.اگه برات خرج کنن چه ازجیب خودشون باشه چه جیب شوهرت فرق نداره ولی اگه پول میگیرن وشوهرتم به اوناپول میده امابراتوخرج نمیکنه این بحثش جداس بایداساسی مشکلتو حل کنی