2777
2789
عنوان

پدرشوهر

607 بازدید | 26 پست

راستش من میخوام منو راهنمایی کنین که چطور همسرمو راضی کنم که به پدرش دیگه پول نده. الان که ما تو دوران نامزدی هستیم از اوایل عقدمون پدرشوهرم اینا هر چی کردن با درآمد همسرم کردن الان هم که عادت کردن من ترسم از اینکه بعد اینکه به خونه زندگیمون هم بریم بازم از شوهرم پول بگیرن آخه از موقعی که همسرم کار می‌کرده زندگیشونه می چرخونده اونا هم که پرتوقع شدن در این وسط من چیکار کنم؟!

از شوهرت بخواه برات خرج کنه انقد خرج بذار رو دستش که پولی نمونه جای دیگه غیر از زندگیتون خرج کنه

مثلا به بهانه های مختلف ازش پول بگیر یا بیرون میرین یه چیزی میبینی بگو برات بخره یا وسایل خونه بخر

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین الان رک و راست بی رو دربایستی بش بگو نمیخوام پول به بابات بدی ببین اگ این قضیه خیلی برات مهمه یا الان حلش کن یا کلا نامزدیتو بهم بزن چون بعد ازدواج حل نمیشه و اگ پولشون نده اونا از چشم تو میبینن و ارامشتو بهم میزنن و این قضیه خوره روحت میشه تا اخر عمر تو یا اونا البته بستگی به خانوادش داره ک چجور ادمایین

شما تجربه کردین؟

من اینجوری نه ولی مثلا اگه یه جا خانوادش براش خرج میکردن بعدااین کارمیکرد پس میگرفتن ازش.یاهمونو یا دوبرابرشو

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت
عزیزم حتما یه دلیلی داره که کمک‌میکنه شاید از پس مخارجشون برنمیان شمام اگر دویش دارین باید کنار بیای ...

نه خانواده همسرم اینا شکر خدا وضع مالیشون خوبه فقط بنظر خودم چون از اول درآمد شو دست پدرش داده حال ا هم عادت شده واسه اونا لطفاً راهنمایی م کنید

من اینجوری نه ولی مثلا اگه یه جا خانوادش براش خرج میکردن بعدااین کارمیکرد پس میگرفتن ازش.یاهمونو یا ...

مثلاً منم یه مثالی بزنم تو دوران نامزدی میدونین که توی روزای خاص مثل عید قربان و فصل میوه های نوبرانه واسه عروس غنچه میبرن خانواده شوهرمم هر چی واسم بگیرن از شوهرم پولشو میگرن من که توی این چند  ماه ندیدم یک قرون از جیب خودش واسه من که عروسشم خرج کنه

از همین الان رک و راست بی رو دربایستی بش بگو نمیخوام پول به بابات بدی ببین اگ این قضیه خیلی برات مهم ...

کلا یجور آدمین که میگن ما واسه پسرمون آرزو داریم ولی یک قرونم از جیبشون خرج نمیکنن

مثلاً منم یه مثالی بزنم تو دوران نامزدی میدونین که توی روزای خاص مثل عید قربان و فصل میوه های نوبران ...

جوش نزن.اگه برات خرج کنن چه ازجیب خودشون باشه چه جیب شوهرت فرق نداره ولی اگه پول میگیرن وشوهرتم به اوناپول میده امابراتوخرج نمیکنه این بحثش جداس بایداساسی مشکلتو حل کنی

جوش نزن.اگه برات خرج کنن چه ازجیب خودشون باشه چه جیب شوهرت فرق نداره ولی اگه پول میگیرن وشوهرتم به ا ...

نه از این جهت مشکل ندارم مثلاً بیرونم بریم واسه منم خرج می‌کنه فقط من نمیتونم تحمل کنم از جیب شوهرم برام بخرن بعدش بگن ما آرزو داریم واسه پسرمون

نه از این جهت مشکل ندارم مثلاً بیرونم بریم واسه منم خرج می‌کنه فقط من نمیتونم تحمل کنم از جیب شوهرم ...

بیخیال اگه واسه تو دست ودلبازه اصلا فکر نکن که ازکجامیارن خرج میکنن درسته شوهرت خسته میشه شایدیه جاهایی اونقدکه بایدسرحال نباشه ووقت نزاره ولی بهرحال همه همه چیزای خوب وباهم ندارن والابایدباوضع الان حسابی بسازباشیم