راستش من میخوام منو راهنمایی کنین که چطور همسرمو راضی کنم که به پدرش دیگه پول نده. الان که ما تو دوران نامزدی هستیم از اوایل عقدمون پدرشوهرم اینا هر چی کردن با درآمد همسرم کردن الان هم که عادت کردن من ترسم از اینکه بعد اینکه به خونه زندگیمون هم بریم بازم از شوهرم پول بگیرن آخه از موقعی که همسرم کار میکرده زندگیشونه می چرخونده اونا هم که پرتوقع شدن در این وسط من چیکار کنم؟!
اونا درس نمیشن ولی اونقد تو زندگی خرج زباده حتی شوهرت ماهی ۱۰تومن هم بگیره باز کمه...البت اگر خونه وماشین داره ممکنه باز ازش مول بگیرن...براش خرج بتراش خرجای درست مثلن وام بگیرید پس انداز کنید و...
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
شغل پدرشوهرت چیه؟خودت احترام وازسردلسوزی به همسرت بگو،بگو خوب آدم به خانوادش هم کمک کنه اگه درتوانش،باشه،بایدفکرخرج وزندگی آینده خودمون هم باشی.سعی کن اول مخرج خودمونو روبراه کنی آماده کنی،اونوقت اگرم دیدی اضافه میادمیتونی کمک خانوادت هم بکن
میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
منم همسرم وقتی نامزد شدم دیدم پدرش واسه خونه هیچی نمیخره دریغ از یه میوه همه چی رو شوهرم میخرید منم اصلا چیزی نمیگفتم ولی بعد عروسی دیگه خرجای خونه خودمون زیاد شد دیگه کم کم خودش کمتر خرید الان دیگه نمیخره اونا هم توقع ندارن میبینن. خرجامون زیاده ت وهم خودتو بد نکن بعد عروسی درست میشه
اینجور آدما درست نمیشن بنظرم تا عروسی نکردی یه فکری بکن.آخه ما تو فامیل زیاد داریم.دختر داییم دوساله ازدواج کرده هنوز هم شوهرش از حقوقش میده به خانوادش در حالی که خودشون مستاجرن
لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود