2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال اگه واسه تو دست ودلبازه اصلا فکر نکن که ازکجامیارن خرج میکنن درسته شوهرت خسته میشه شایدیه جاه ...

من تا جاییکه میتونم مثبت فکر میکنم ولی مامانم که از اوضاع خبر داره هی بهم سر کوفت میزنه بیشتر به خاطر حرفهای مامانمه که جوش میزنم

من تا جاییکه میتونم مثبت فکر میکنم ولی مامانم که از اوضاع خبر داره هی بهم سر کوفت میزنه بیشتر به خاط ...

وااااای دقیقا.منم خودم تاجاییکه بتونم باشوهرم راه میام ولی بقول تو مامانم هی منوآتیشی میکنه.اعصابم بهم میریزه

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت

مشکل منو داری منم عقد کردم ولی بهش گفتم هرچی حقوق میگیری بریز به کرت من تو خیلی ولخرجی فلان و اینا خرش کردم یجورایی الان همه حقوقشو میریره برای من

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

اونا درس نمیشن ولی اونقد تو زندگی خرج زباده حتی شوهرت ماهی ۱۰تومن هم بگیره باز کمه...البت اگر خونه وماشین داره ممکنه باز ازش مول بگیرن...براش خرج بتراش خرجای درست مثلن وام بگیرید پس انداز کنید و...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

شغل پدرشوهرت چیه؟خودت احترام وازسردلسوزی به همسرت بگو،بگو خوب آدم به خانوادش هم کمک کنه اگه درتوانش،باشه،بایدفکرخرج وزندگی آینده خودمون هم باشی.سعی کن اول مخرج خودمونو روبراه کنی آماده کنی،اونوقت اگرم دیدی اضافه میادمیتونی کمک خانوادت هم بکن

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

منم همسرم وقتی نامزد شدم دیدم پدرش واسه خونه هیچی نمیخره دریغ از یه میوه همه چی رو شوهرم میخرید منم اصلا چیزی نمیگفتم ولی بعد عروسی دیگه خرجای خونه خودمون زیاد شد دیگه کم کم خودش کمتر خرید الان دیگه نمیخره اونا هم توقع ندارن میبینن. خرجامون زیاده ت وهم خودتو بد نکن بعد عروسی درست میشه 

اینجور آدما درست نمیشن بنظرم تا عروسی نکردی یه فکری بکن.آخه ما تو فامیل زیاد داریم.دختر داییم دوساله ازدواج کرده هنوز هم شوهرش از حقوقش میده به خانوادش در حالی که خودشون مستاجرن

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
وااااای دقیقا.منم خودم تاجاییکه بتونم باشوهرم راه میام ولی بقول تو مامانم هی منوآتیشی میکنه.اعصابم ب ...

دقیقا این بیشتر از پول گرفتن از شوهرم منو میسوزونه

اینجور آدما درست نمیشن بنظرم تا عروسی نکردی یه فکری بکن.آخه ما تو فامیل زیاد داریم.دختر داییم دوساله ...

خوب منم اینجا مطرح کردم گفتم شاید کسی همدرد من باشه ایده ای چیزی بکار گرفته تاثیرشو دیده منو هم راهنمایی کنه