2821
2789
عنوان

توده پشت گردن

41314 بازدید | 19 پست

بچه ها من تقریبا ۹ سال پیش پشت گردنم یه توده احساس کردم ولی گفتم حتما توده چربی چیزیه زیاد جدی نگرفتمش از اون موقع چیز خاصی نشد ولی یکی ۲ساله نزدیک عادت ماهانم که میشه جوش چرکی پشت گردنم لابلای موهام میزنه و یه توده ام پشت گردنم در میاد که باز خودش خوب میشه و میره کسی میدونه از چیه؟

حتما برو دکتر 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا شوهر خواهرشوهرم داره چندین ساله اندازه توپ کوچیک! دکتر گفته اگه اذیتت نمیکنه بهش دست نزن 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خطرناکه؟

نه عزیزم ولی برای اینکه خیالت راحت شه حتما یرو

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
اتفاقا شوهر خواهرشوهرم داره چندین ساله اندازه توپ کوچیک! دکتر گفته اگه اذیتت نمیکنه بهش دست نزن  ...

واسه من هردفعه درمیاد اندازه یه نخوده خیلی کوچیکه هر دفعه ام یه قسمت درمیاد و بعدش دیگه نیس خودش خوب میشه

اخه میترسم چیز بدی باشه 🤕

عزیزم برو دکتر به خدا توکل کن ..هیچی نیست ..خیالت راحت میشه

واسه من هردفعه درمیاد اندازه یه نخوده خیلی کوچیکه هر دفعه ام یه قسمت درمیاد و بعدش دیگه نیس خودش خوب ...

نه واسه ایشون اندازه توپ پینگ پنگه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
نه واسه ایشون اندازه توپ پینگ پنگه

اووووووه چقد بزرگ 😟

منکه خیلی میترسم جرات نمیکنم برم دکتر ولی میگم اگه چیز مهمی بود از ۹سال پیش تا الان یه اتفاقی میفتاد دیگه 

اووووووه چقد بزرگ 😟 منکه خیلی میترسم جرات نمیکنم برم دکتر ولی میگم اگه چیز مهمی بود از ۹سال پیش تا ...

انشالا چیزی نیست اما دکتر برو خیالت راحت بشه