2777
2789
عنوان

کدوم محله جنوب شهر تهران بهتره؟

27620 بازدید | 228 پست

ما به زور ۹۰۰ تومن جور کردیم. حالا زیر یه میلیارد خونه گیر نمیاریم. میخوایم بریم پایین ترها بگردیم. کدوم محله بهتره؟ چرا؟

بریانک

خوش

هلال احمر

گمرک

خانی آباد

راه آهن

دخانیات

خیابون قزوین

شهرک شریعتی 

و .....

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!

شهر ری با ا۱الت تره . یسری محله داره اکثرا بازاری و کاسبن و خیلی از نظر فرهنگی و شخصیتی خوبن. من خودم باورم نمیشد خوهارم چند سال اونجا بود.مثل سرتخت و شهرک گلها

روانشناسی کودک

همه رو نمیشناسم اما خیابون قزوین و شریعتی بدک نیست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يادخدا چقد گرونه تهران رشت با نهصد تومن راحت ميشه جاى خوب خونه خريد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
شهر ری با ا۱الت تره . یسری محله داره اکثرا بازاری و کاسبن و خیلی از نظر فرهنگی و شخصیتی خوبن. من خود ...

محل کار همسرم نازی آباده، ولی خود نازی آباد خیلی گرونه. میخوایم اطراف باشه

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!
همه رو نمیشناسم اما خیابون قزوین و شریعتی بدک نیست

نزدیک خیابون قزوین یه جا رفتم همش تعمیرگاه و مکانیکی بود، ولی بازم اون اطراف میگردم

افسریه بگرد، کیانشهر، اون اطراف شهرک زیاد هست دسترسی اش هم عالیه مثل شهرک شهید بروجردی، شهرک سعیدیه حمیدیه  در کل دور و اطراف اتوبان امام علی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خیابون قزوین بهتر از جاهای دیگه اش 

اون جاهایی که گفتی خیلی شلوغه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
يادخدا چقد گرونه تهران رشت با نهصد تومن راحت ميشه جاى خوب خونه خريد 

بخدا امروز نشستیم دوتایی گریه کردیم، که با ۹۰۰ تومن خونه های آت و آشغال تو کوچه های تنگ و باریک بهمون نشون میدن😭😭😭😭

محل کار همسرم نازی آباده، ولی خود نازی آباد خیلی گرونه. میخوایم اطراف باشه

خوب شهر ری و نازی اباد ۵ مین فاصلس. خیلی راحت و خوبه. ولی جاهایی مثل را ه اهن و میدون قزوین و خانی اباد خیلی محلیت نداره. چون اکثرا قدیمی نیستن ساکنین

روانشناسی کودک
تو اینا خوش 

خوش خیلی شلوغ نیس؟

یه خونه پیدا کردیم اونجا زیر یه میلیارد بود اما سریع فروش رفت😔

یه مدت با یه ملیارد میشد بهترین خونه رو خرید  تف تو روحشون

سال ۹۵ التماس میکردیم ۱۲۰ متری تو همیلا پونک ۷۰۰ تومن بخرید ملت نگاه نمیکردند😥

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏