2777
2789
عنوان

علائم طلسم من

| مشاهده متن کامل بحث + 14228 بازدید | 34 پست

من یبارتوعقدجداشدم اونجا فک میکردن دعاشدم ی عالمه دعا گرفتن ولی من فقط گفتم میخوام جداشم حتی ی اب دادن خوردم بدون اینکه اینارو بدونم ولی روم اثرنذاشت 

شاید دعا بوده ولی روم رعاهای خوب شدن اثرنکردو من جداشدم خودم میگم دعا نبوده چون خودم خواستم 

و این جریان هیچی کلا خواستم بگم ک بدونیم دعاهای روم اثرنذاشت واعتقادنداشتم ینفربم گف اون دعاهای خوبه ک اثر نداره ب اعتقاد ربط داره دعاهای شیطانی اثرداره

هرمس ب من میرسه میگه طلسم شدی خیلیا گفتن.یکبار ینفرگف تو طلسم بدی شدی گفتم ینی چی گف ینی ازچندجهت چندنفرن هرکس واسه ی چیزی دعات کرده

با اینکه نمیدونست گف توهین سعی میکنی مقابله کنی ولی موفق نمیشی ازهرراهی میری راهت بستست. واقعا همینطوره فکرای عجیب غریب میادتوذهنم ک بعدا میگم چیا. وگف یکی ازاینایی ک دعات کردن مادردخترن 

من ی خواستگاری دارم ک خیلی دوستم داره و همه اینو میگن وخیلی کارا کرده ولی من گفتم نه.ایشون قبل ازدواجم منو میخواستن و بعد چهارسال ک توعقدبودم اتفاقی دیدن وازطریق خواهراشون فهمیدن جداشدم باز اقدام کردن وکلا همه میدونن ولی فامیلش اهل دعا واینان و یکی ازاینایی ک منو دعا کرده ی مادردخترین ازسمت فامیل ایشون.چون راضی نبودن.و ایشون هم چون موفقه دشمنم داره ولی نمیدونم کار خانواده نزدیکشونه یا ازفامیلاشون چون هم راضی نیستن وهم دشمن داره.حتی ی دعا پیدامرده یکسال وخورده ای پیش ک ی چیزایی روش نوشته فقط دوکلمه فهمیدن ک نوشته نا ترامپ عصبی و...که یه زن بوده روی یه خر یا یه حیوونکی اینجوری نشسته واونو گم کردن و اینم من جدی نگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا هس من خیلی وقتا صدامیشنوم و میترسم حتی سایه ای حس میکنم.خیلی وقته بیکارم قبلا همش توحیبم پول بود درسته دشمن دارن ولی فکرشونمیکردم واسه همین جدی نگرفتم و...هرکار میکنم نمیتونم برم سرکاریا همش چیزای عجیب غریب میادتوذهنم و فکرای بد

ی دفعه ای هواگرمه و من ی باد سردی ی دفعه ای کنارم حس میکنم

یا گاهی ک میرم بیرون این گربه سیاهی ک میگن و میبینم 

یا کلا ب خواستگارامیگفتم نه و تااینکه جایی رسید منی ک بعالم خواستگار داشتم الان اصلا ندارم.ویکی دیگه اینکه مثلا میخوام اینارو تعریف کنم هی ازاینوراونورصدامیشنوم واسه هرمس.یا مثلا دوستم امروز گف من بارها شده ده بار بهت زنگ زدم بیای خونمون ولی اول بوق میخوره بعد میگفتن خاموشه من فکر میکردم خودت ازعمدجواب نمیدی و نمیخوای بیای.دوستم میخواستن بهم بگه بیا خونمون.ولی من یکبار این زنگاروندیدم یکسره تواتاقم تاریک..چندوقت پیش یادم اومد عذانخوردم دوقاشق الویه خوردم ولی باز بعد سه چهارروز دیروز یادم اومد غذا نخوردم دقیقا دوقاشق عدسی خوردم. ینی بگم ک تا این حدخوراک وخوابم بده.

کلا هرکاری میخوام بکنم گره توشه یا اصن هم فکرش میادتوذهنم میپره.گاهی سه شب ب ذهنم میفته ی بیابونی جا خونمونه قبلا باغ بوده الان خراب شده ،توذهنم میفته ساعت سه چهارشب برم اونجا یا بمدت تو ذهنم افتاد برم سمت احضار روح منی ک ب شدت ازاین چیزا متنفر بودم ومیگفتم خرافاتو...

این دو نمونه ازاین فکراس ولی خیلی زیاده من هی سعی میکنم مقابله کنم جدی نگیرم مقاومت کنم گاهی موفق میشم ولی گاهی ی مدت میگذره میبینم ناخواسته اون فکری ک اومده تو ذهنم عملی شده.مثلا یبار دس خودم نبود تا اول اون بیابونه رفتم و هی نگا میکردم ی دفع ای ب خودم اومدم و تا خونه دووییدم،میکم ک من خیلی بدنم وروحم مقاومت میکنه حتی با اینکه دوروبرم صدامیشنیدم وسایه میدیدم ولی فقط دوییدم بدون توجه ب هیچی

یا هروقت میخوام برم پیش دعانویس ی چیزی پیش میاد.تا الان ک واقعا پولشوندارم برم الانم چون پول ندارم ی روزه از فکرم نرفته و منصرف نشدم اگرنه ناخوداگاه میپرسید یا یه چیزی میشد نتونم پیدا کنم یا برم.حتی پول دکتر ندارم برم و درد میکشم چ برسه دعانویس منی ک همیشه دستم توجیب خودم بود و...از۱۲۱۳خودم خرجمو دادم چون دلم واسه مامانم میسوزه و...خیلی چیزا ک واقعا طولانی بگم.اینا فقط چندنمونس من خیلی علائم دارم و الان ب شدت داغونم منی که قبلا اصن این نبودم و چون چندین دعا روواسم گرفتن وچندنفرطلسمم کردن ب این حال افتادم

خیلی چیزاس ولی میترسم کسی بترسه

لطفا اکه راهی میشناسین بگین

حتی بگم قران و چاقو سنجاق واینجورچیزا گذاشتن ولی بازم همونجوری بوده واثری نکرده وتوخواب اذیت شدم

من نمیخوام بقیشوبگم این چندتاروگفتم تا ینفر ی ادرسی یه راهنمایی چیزی بکوه.خیلی ممنونتون میشم لطفا 

اینو بگم اینا فقط چند نمونه کوچیکشه

طلسم من خیلی بده وچندنفرن ک طلسم کردن

پس لطفا ی دعانویسه ماهرتو مشهدبگین چون واقعا خیلی اوضاعم خرابه

یه دعانویس میشناسم باطلش کنه برات

سلام عزیزم.. میشه به منم آدرس یا شماره تلفنش رو بدید. خیلی شدید نیاز دارم.

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید/ تو یکی نه‌ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز💚💚💚

نمیترسی اینجا ی آدرسی بهت بدن بعد کلاهبردار باشن بلایی سرت بیارن؟آخه مجازی جای ادرس گرفتنه مگه

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
اینکه بفکرش افتادم ازدریشب شروع شد چون خیلی علائم دارم و جدی نمی گرفتم پریشب با دوستم رو پشت بوم ب ...

منم ی مدت کابوسا ولم نمیکردن ی اقای یراهی گذاشت جلو پام

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
خیلی چیزاس ولی میترسم کسی بترسه لطفا اکه راهی میشناسین بگین حتی بگم قران و چاقو سنجاق واینجورچیزا ...

منم دقیقا مث توام 😢به هر کی میگم باور نمکنه وسایلم گم میشن میدونم تو خونس ولی خونه رو زیر و رو میکنم انگار اب میشن تو زمین سایشونم میبینم گاهی مث یه حیون کوچیک سایشون از جلو پام رد میشن من بختک رو میافتاد قبلا از همین بختک شروع شد شبا مخاسم خفه بشم درکت مکنم چون تا کسی مث تو نباشه نمیفهمه چی میگیکاری ب کارم ندارن هر دعا یا فالی یا سرکتاب مگیرم میگن طلسم سنگی داری چندساله هم حامله نمیشم من حتی تو خواب یجوری میزننم باشلاق که از دردش بخدا از جام مپرم میبینم کسی نیس یا یه جاییو چندین بار ت خواب میبینم و همیشه هم فک مکنم قبلا اینجا رفتم😂بعضی وقتا اسمم صدا زده میشه میرم بیرون میبینم کسی نییس ولی چکنم کسی باورم نداره منم عادی شده برام گاهی حرف میزنم باهاشون مگم اگ صدام میشنوین وسایلم بزارین سرجاش😒🙁اعصابم داغون مکنن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز